28 Şubat 2017 Salı

Koku Sepetim - Kokulu Mum


Kokulu Mum


Mum, bilinen bir tarihi olamasa da çok önceden kullanılan bir aydınlatma aracıdır. Mısırlılar ve Romalılar zamanında sığır ve koyunlardan çıkarılan don yağından yapılıyordu ama bu mumların yanma özellikleri pek iyi değildi.

Mum eski zamanlarda çok kullanılırdı ama teknoloji geliştikçe mumu unuttuk. Günümüzde artık mum kullanımı düşmüştür. Mumun yerini lambalar, fenerler vb. almıştır.

Soya balmumundan üretilen kokulu mumların avantajları oldukça fazladır. Soya balmumundan üretilen kokulu mumlar daha uzun süre yanar. Soya balmumu doğal bir üründür. Soya balmumundan üretilen kokulu mumlar en kaliteli mumlardır. Daha öncede belirttiğimiz gibi soya balmumunun birçok avantajı vardır. Soya balmumundan üretilen mumları güvenle tercih edebilirsiniz. 

Kokulu Mum 

Her evde dekorasyon için ya da kullanım amaçlı mumlar bulunmaktadır. Kokulu mum çeşitleri ile birbirinden şık sofralar hazırlanabilirya da dekorasyon amaçlı tercih edebilirsiniz. Mumlar birden fazla kokuya sahiptirler.

Kokulu mum çeşitleri ortama hoş kokular yayarken mumun ışığı da gözlerinizi ve bedeninizi dinlendirecektir. Akşamları işten eve geldiğinizde 1 saat mum ışığında oturmanız evinize hoş kokular yayacaktır.

Kokulu mum kullanım ipuçlarını sizler için aşağıda maddeler halinde sıraladık.

Aydınlatmadan Önce:

- Kokulu mumu yakmadan önce fitili ¼ inç yukarı doğru kırpmalısınız. Uzun ya da eğri fitiller kokulu mum çeşitlerinin düzensiz yanma ya da alevlendirme gibi riskleri vardır.

- Kokulu mumları ısıya dayanklı zeminlerde yakmalısınız.

- Kokulu mum çeşitlerini en az 2-3 saat yakmalısınız. Bu durum kokulu mum çeşitlerinin eşit bir şekilde yanmasına yardımcı olmaktadır.

Yaktığımızda:

- Yanmakta olan bir kokulu mumu asla hareket ettirmeyin ve dokunmayın.

- Yanmakta olan kokulu mumların arasında en az 3 inçlik bir mesafenin olması gerekmektedir.

- Kokulu mumları daima görüş mesafesinde tutmalısınız.

- Gece ışığı olarak asla kokulu mum kullanmayın.

- Kokulu mum çeşitlerini yaktığınızda çokların ya da evcil hayvanlarınızın ulaşamayacağı yerlerde bulundurmalısınız.

Kokulu Mumları Nasıl Söndürebiliriz:

Kokulu mum çeşitlerini söndürürken asla su kullanmayın.

- Kokulu mum çeşitlerini söndürdüğünüzde soğuyana kadar dokunmayın, hareket ettirmeyin.

Kokulu Mum


İlk mum M.Ö. 200 yılalrında Çinliler tarafından balina yağı ile üretilmiştir. Avrupada ki antik mumlar çeşitli doğal yağlar ve don yağından üretilmektedir. Ortaçağ zamanlarında Avrupada ki en yaygın mum çeşitlerinden birisidir don yağı mumları. Balmumu hayvansal esanslı don yağına kıyasla daha temiz bir koku yaymaktadır ortama. Tabi o zamanlarda balmumundan üretilen mumlar daha pahalıydı ve nispeten az sayıda kişi balmumunu evinde kullanıyordu. Ancak balmumu kilise törenlerinde oldukça yaygın kullanılmaktaydı.

Elektrik aydınlatmasının keşfinden önce , mumlar ve yağ lambaları aydınlatma için yaygın olarak kullanılırdı. 20. yüzyıla kadar, mumlar Kuzey Avrupa'da daha fazlaydı kullanılmaktaydı. Günümüz gelişmiş dünyasında, mumlar özellikle estetik değeri ve kokusu için, elektrik kesintisi sırasında acil durum aydınlatması olarak , dini veya ayinsel amaçlar için yumuşak, sıcak veya romantik bir ortam oluşturmak için kullanılmaktadır.

Koku sepetim online alışveriş sitesinde birbirinden şık ve çeşit çeşit kokulu mumlar yer almaktadır. Koku sepetim sitesinde yer alan kokulu mum çeşitleri el yapımı olduğu gibi %100 soya balmumundan üretilmiştir. Kokulu mum tercih ederken çok dikkatli olmamız gerekir evimize hoş koku vermek isterken sağlığımıza da zarar verebiliriz. Koku sepetim sitesinde bulunan kokulu mum çeşitleri parafinsizdir. Ayrıca tüm mum çeşitleri MSDS sertifikasına sahiptir. 

Kokulu mum çeşitlerini www.kokusepetim.com sitesinden güvenle sipariş edebilirsiniz.

Koku Sepetim - Kokulu Mum

Karpa Kitap Kırtasiye | İLKOKUL | ORTAOKUL | LİSE | YGS | LYS | KPSS


Karpa Kitapevi olarak 2005 yılından günümüze eğitimin öncü şehirlerinden olan Eskişehir’de, eğitim kurumları sınavlarına hazırlık aşamasında çok fazla çeşitde yayınlarımız ve sınav sistemini çok iyi bilen çalışma arkadaşlarımızla hizmet vermekteyiz.

Karpa Kitapevi eğitimciliği babadan oğula aktararak öğretmenin inceliklerini ve çalışma stratejilerini bilen bir aile tarafından kurulmuştur.Şu an kitapevimizin hem sahipliğini hem de yöneticiliğini üstlenen Ali Haydar Çakta, başarılı okul öncesi eğitim ve matematik kitaplarının yazarlığını üstlenmiş bir öğretmendir. Başarının anahtarının çok çalışmak olduğunun bilincindeyiz ama yanlış kitap seçiminin size sadece vakit kaybettireceğini unutmayınız.Sınavları kazanmaya ilk adım doğru yayınlara gerekli vakti ayırmaktır. 

Tüm bu düşüncelerle ve Eskişehir’de tanınmış,saygın bir kitapevi olmanın güvencesiyle okul öncesi eğitimde özenle seçilmiş önemli yayınların kitaplarını, sınavlarda size tam katkı sağlayacak hazırlık kitaplarını ve aradığınız her kült kitaba ulaşabilmenizi sağlayacak çevrimiçi mağazımızı hizmetinize açmış bulunmaktayız.

http://www.karpakitap.com/

Anahtar Kelimeler : gendaş yayınları, karpa kitap ,ygs , sbs , lys , okul öncesi eğitim seti , soru bankası , konu anlatım , eğitim , sınav sistemi



Karpa Kitap Kırtasiye | İLKOKUL | ORTAOKUL | LİSE | YGS | LYS | KPSS

26 Şubat 2017 Pazar

Tüm hava yollarını aynı ekranda kolayca kıyasla, en iyi fiyatlarla uçak biletini satın al! - İSTFLY


Bir Yüzyıl Turizm markası olan istfly.com, uçak bileti alırken kullanımı en kolay ve en çok kazandıran internet sitesi olma gayesiyle 2016 yılında hizmet vermeye başladı. Onlarca kullanıcının geri dönüşleri baz alınarak tasarlanan istfly.com, daha önce internetten hiç alışveriş yapmamış bir kullanıcının bile kafa karışıklığı yaşamadan uçak biletini satın alabildiği bir platform haline geldi. Sunduğu fiyatlar ile fark yaratan istfly.com, uçak bileti konusunda yerel piyasada kısa sürede popüler sitelerden biri haline geldi.  
Yurt içi ve yurt dışı uçuşların için yüzlerce hava yolunu tek bir ekrana sığdıran ve kolaylıkla kıyaslama imkanı sunan istfly.com ile sadece 3 tıklamada uçak biletini satın alabilirsin. Bu sırada yüksek farklar yerine, en düşük seviyede servis/hizmet bedeli ödeyerek biletini satın alırsın ve yapmış olduğun alışverişten avatajlı çıkmış olursun. Hatta bazı hava yollarının promosyon sınıflarında hiçbir servis/hizmet bedeli bulunmamaktadır.  
Tarifeli uçuşlarda bir çok parkurda normalin çok altında fiyatlar sunabilen istfly.com, tarifeli uçuşların dışında charter uçuşları da aynı listede görmeni sağlar ve hiçbir yerde bulamayacağın bu uçuşlarla çok daha ucuza seyahat etme fırsatı yakalayabilirsin.   
Ana sayfamızda anlık güncellenerek yayınlanan uçuş fırsatlarıyla, bazen bir otobüs bileti fiyatına hafta sonu Barselona’ya gidebilir ya da hiç beklenmedik bir anda Kapadokya’da günün doğuşuna şahit olma fırsatı yakalayabilirsin. Bu fırsatlardan düzenli olarak haberdar olmak istiyorsan, e-posta adresini sistemimize kaydedebilirsin.
Günün her saatinde telefonlarımızın başında uçuşun ile ilgili soruları cevaplamak ve sorunlarınıza çözüm bulmak için beklediğimizi unutma! 


Anahtar kelimeler : hizmet bedeli olmayan uçak bileti, servis bedeli olmayan uçak bileti, antalya uçak bileti, izmir uçak bileti, kıbrıs uçak bileti, adana uçak bileti, ankara uçak bileti, moskova uçak bileti, londra uçak bileti, amsterdam uçak bileti, frankfurt uçak bileti, kiev uçak bileti, gezilecek yerler, görülmesi gereken yerler, blog yazmak istiyorum 

Tüm hava yollarını aynı ekranda kolayca kıyasla, en iyi fiyatlarla uçak biletini satın al! - İSTFLY

Dekor7.com l Ev ve Ofis Dekorasyonu l Üretici Firma


Dekor7.comdekorasyon alanında üretici firma olarak faaliyet gösteren, ev ve iş yerinizin duvarlarını süsleyebilmeniz için, her dekorasyona uygun tablolar üreten bir kuruluştur.

En iyi baskı teknikleri ve en kaliteli malzemeler kullanarak, el işçiliği ile üretilen ürünlerimiz, modern ve klasik mimaride sıklıkla tercih edilmektedir


Dekor7.com, başta yağlı boya ve kanvas tablo olmak üzere, çerçeveli tablolar, kabartmalı tablolar, (dokulu, varaklı),yağlı boya tablolar, el yapımı tablolar, duvar kağıtları, dekoratif kanvas tablo aynalar, tuvale ve fotoğraf kağıdına dijital baskı resimler, poster baskı ve kişi ve kurumlara özel tasarımlar üretmektedir.


Binlerce adet, görseli içeren imaj bankası sayesinde, günümüz modasının en popüler görsellerini seçebilir, seçtiğiniz görselleri istediğiniz ölçülerde sipariş ederek duvarlarınızı hiç görülmemiş yağlı boya tablolar dekore edebilirsiniz.


http://www.dekor7.com/

Yağlı Boya Tabloları

Dekor7.com l Ev ve Ofis Dekorasyonu l Üretici Firma

Evrensel Enerji Spiritüel Danışmanlık ve Reiki


Evrensel Enerji Spiritüel Danışmanlık ve Reiki

Merhaba,
Tekâmül süreci, günümüzde yoğunlaştırılmış bir şekilde işlerken; bizler yoğun bir şekilde şifaya ihtiyaç duymaktayız. Kendimizin farkında olmak, fiziksel bedenimizin ötesindeki işleyişi ve yaşam dinamiklerini bilmek; sonsuz tekâmül yolculuğumuzda bizler için birer araç olacaktır.

Sağlık, tüm katmanlarda dengenin var olma durumudur. Yaşam planımız çerçevesinde yaşadığımız olaylar, bulunduğumuz koşullar, sonlandıramadığımız kısır döngüler bu denge durumunu bozabilecek unsurlardır. Artık söylenmek yerine, kalkıp bir mum yakabilir ve dönüşümünüz için gerçek bir adım atabilirsiniz.

İÇİNDEKİ "ŞİFACI" POTANSİYELİ ORTAYA ÇIKAR!

Çeşitli şifa enerji kanalları (Usui Reiki, Kundalini Reiki, Karuna Reiki, İmera Reiki, Alfa Omega, Şambala Çok Boyutlu Şifa, İsis Blue Moon, Gümüş Mor Alevi, Altın Üçgen vb.) ve çeşitli şifa teknikleri (Alfa Bioenerji, Modern Şifa & Kuantum Nefes, Sesle Şifa) ile yaptığım şifa çalışmalarıyla, herkesin içindeki "ŞİFACI" potansiyeli su yüzüne çıkartacak enerji uyumlamalarıyla ve spiritüel danışmanlık çalışmalarıyla, tekâmül yolunuzda bir parça ışık olabilmek için buradayım. 
Her hafta, salı geceleri düzenlenen ücretsiz şifa çalışmalarına davetlisiniz. Bu çalışmalarda sadece enerjiyi deneyimlemiyorsunuz, kendi yaşam potansiyelinizi ışığa çıkartıyorsunuz!
Herkese hitap eden ama özellikle şifacı dostların daha bir şevkle kurcalayabileceğine inandığım, şifa ve yaşam üzerine deneyim ve bilgilerimi paylaştığım "Blog" bölümünde yer alan yazılarım, meraklı okumalarınızı bekliyor.
Dönüşüm için attığınız bu adımı kutluyorum.
Sevgilerimle,
Taner Tözün


Enerji Terapisti & Eğitmen, Spiritüel Danışman, INHA (Uluslararası Doğal Şifacılar Birliği) Üyesi



25 Şubat 2017 Cumartesi

Sanlightled Endüstiriyel,Ofis,Özel Tasarım Aydınlatma Ürünleri


Sanlightled Endüstiriyel,Ofis,Özel Tasarım Aydınlatma Ürünleri

1975 yılında, ampule görsellik kattığımız tasarımlarımızla dünyayı takip ederek ve aydınlatmanın her çeşidini çalışıp uygulayarak aydınlatma sektörüne birçok yenilik 
sunduk. Müşteri memnuniyetini her zaman en ön planda tutan 41 yılı aşkın tecrübe ve birikim harmanlanmasıyla oluşan bir süreç.

Ürünlerimizde dünyaca ünlü markaların kitleri kullanılmıştır. Ar-ge çalışmalarımızda global olarak onaylanmış testler uygulanmaktadır.

Bu güven bize gösterilen müşteri memnuniyetine biz de teşekkür ederiz. Daha iyiyi sunmak güvene layık olmaya devam ediyoruz.

Ofis Aydınlatma,Endüstriyel Aydınlatma ve Özel Tasarım Aydınlatma Gibi Bir çok Sektörde Bir Çok Firmanın Aydınlatması Başarı İle Tamamlayarak, İlk Günki Enerjimiz ve Hızımız ile Devam Etmekteyiz  

http://www.sanlightled.com



Anahtar Kelimeler : Ofis Aydınlatma Ürünleri,Endüstriyel Aydınlatma Ürünleri,Sinema Aydınlatma Ürünleri ve Özel Tasarım Aydınlatma Ürünleri 

24 Şubat 2017 Cuma

Bilecik'te Hayata Dair Her Şey


Bilecik'te Hayata Dair Her Şey
Bilecik Haber ve hayata dair her şeyi öğrenebileceğiniz bilecikhayat.com sitemiz sizlere en güncel ve yerel haberleri vermek için hazırlanmıştır ve Bilecikte ki firmanızı tanıtımlarını kolayca tüm bileceği aktarabilirsiniz.
Anahtar Kelimeler : Bilecik, Bilecik Hayat, Bilecik Haber, Bilecik Firma

22 Şubat 2017 Çarşamba

Kemal BATU | Kişisel Blog


Kemal BATU | Kişisel Blog

Blogumuzda Oyun,Teknoloji ve Hatalar üzerine değerlendireceğim. Karşılaştığınız hataları yorum olarak bıraktığınız taktirde geri dönebildiğim kadar çok arkadaşıma yardım sağlamak isterim. Oyunlarda yeni yılda damgasını vuracak olanları inceleyip, hakkında konuşacağız eksik ve olumlu yönlerini birlikte inceleyeceğiz. Teknoloji Donanım -Telefon ağırlıklı inceleyip, karşılaştırıp, hakkında konuşacağız ve eksik olumlu yönlerini yine inceleyeceğiz.

Yazarın oyun, teknoloji, hata çözümleri ve güncel olaylara ilişkin yazılarının ve referanslarının bulunduğu kişisel blog.


Anahtar Kelimeler : Kişisel Blog, Teknoloji, Oyun, Mobil, Donanım

21 Şubat 2017 Salı

Portatif Şelale | Süs Havuzu | Kuru Havuz - Fıskiye Dünyası


Süs Havuzu Firması


            Süs havuzu yapmak fıskiye dünyası firmasının havuz almak isteyen kişiler için sunduğu büyük bir hizmettir. Sus havuzu olarak yapılan küçük boyutlardaki havuzların evinize ve iş yerinize montajının yapılması ve buralarda kurulumunun gerçekleştirilmesi fıskiye dünyası firması için artık tecrübelerle ulaşılmaz başarılara dönüşmüş iş süreçlerini ifade etmektedir.

            Aynı zamanda kuru havuz yapımında da çok üstün başarılar sağlayan fıskiye , Büyük havuzlarda kullanılan fıskiyeler ve su motorları veya dinamoları sayesinde püskürtülen sularla adeta bir şölen kutluyormuş edasında birbirleri ile dans eden fıskiyelerin kocaman havuzlara montajı işlerindede çok başarı işler çıkarmıştır.

 Fıskiye Dünyası isimli firmanın yaptığı havuz süsleme faaliyetlerinin fıskiyelerin üretiminin de dahil olduğu bir süreç olduğunu belirtmek gerekmektedir. Fıskiye Dünyası firması himaye ettiği uzman kadro ile kısa sürelerde ancak büyük bir profesyonel çalışma sonucu ortaya çıkarılan süs havuzları veya büyük havuz süsleme ürünleri montajının yapılıp çalışır hale getirilinceye kadar devam hizmetler silsilesi ile müşterilerine ulaştırmaktadır.


 Yapılan süs havuzu ürünlerinin kalitesi sektörün en iyi malzemeleri kullanılarak ortaya çıkartılan bir kalitedir. Fıskiye olarak kullanılan ek aparatlar ve diğer görsel sunum için kullanılan malzemeler de süs havuzu sektörünün en iyisi olarak belirlenmiş ve üretilmiş olan ürünlerdir. Bu ürünlerin tamamının kalite seviyesi yüksek ve yıllarca sorunsuz bozulmadan çalışacak ürünler olduğu teyit edilmiştir. 


Portatif Şelale | Süs Havuzu | Kuru Havuz - Fıskiye Dünyası

19 Şubat 2017 Pazar

Betsmove - Canlı Bahis | Canlı Casino | Slot Oyunlar


Betsmove - Canlı Bahis | Canlı Casino | Slot Oyunlar

Sıradışı kampanyalar yaparak, bahise hareket katıyoruz! Yepyeni bir bahis ve casino deneyimi için bizi tercih edebilirsiniz! Max 15 dakikada para çekimi, 7/24 canlı destek ve kullanıcı dostu ara yüzümüzle betsmove.com'a gelin! Süper Lig, Şampiyonlar Ligi, ve Uefa Avrupa Ligi için her hafta özel etkinlik düzenliyoruz!


Bets Move'de şampiyonlar liginde kazancınız 2 katına çıkıyor bu ve daha çok fırsatlar için yüksek oranları bahis sitemiz www.betsmove.com adresini hemen ziyaret edip kayıt olun ve kampanyaları kaçırmayın! yüksek oranlar ile sizde çok paralar kazanın.

http://www.betsmove1.com/

Anahtar Kelimeler : Bahis, iddaa, bet, casino, canlı oyna, canlı bahis, yurtdışı bahis, betting, iddaa oyna, nesine, bilyoner

Ankara Nargile | Nargilenin Ankara'daki Tadı


Ankara Nargile | Nargilenin Ankara'daki Tadı

Ankara'da menüsünde nargile bulunan cafelerin ve nargile tutkunlarının buluştuğu nokta ankaranargile.com açıldı!

Ankara'da yüzlerce nargile cafe bulunmaktadır. Cafeler nargile konusunda yetersiz kalabilmektedir. Bu yüzden ankaranargile.com ile artık sadece nargile içenlere özel bir yapı kurulmuş olup, nargile tutkunlarının en iyi nargileyi içmesi amaçlanmaktadır. ankaranargile.com'da mekanları görebilir, yorum veya puana göre sıralayabilir, kullanıcı yorumlarını görebilir ve nargile ustası olan Nargile Gurmesi'nin cafeler hakkında gidip tattığı nargileleri ve deneyimlerini inceleyebilirsiniz.

Ankara Nargile ile artık rasgele bir cafeye değil, nargilesi gerçekten güzel olan bir cafeye gidebileceksiniz.

Ek olarak ankaranargile.com'a üye olarak mekanlar hakkında yorumlarda bulunup özel hediyelerimizden yararlanabileceksiniz.

Ankara Nargile yapısı içinde bulunan Nargile Card'ı alarak anlaşmalı cafelerde indirimlerden ve daha bir çok kampanyadan yararlanabileceksiniz.

Ankara Nargile'ye Hoşgeldiniz!

Anahtar Kelime : ankara nargile

Web Sitesi : https://www.ankaranargile.com

8 Şubat 2017 Çarşamba

Direksiyon dersi ve özel direksiyon dersi


             

Direksiyon dersi ve özel direksiyon dersi

Ehliyetinizi almak için sürücü kursuna yazıldınız ama yoğunluğunuzdan dolayı derslere katılamadınız veya kursun size verdiği direksiyondersi yetersiz geldi fakat sınavdanda kalmak istemiyorsunuz. Eğitim merkezimizi arayarak ehliyet sınavını geçmeyi garantileyebilirsiniz.
Ehliyetiniz varsa ve kendinizde araç kullanımı konusunda hala pratik yapma ihtiyacı hissediyorsanız konusunda uzmanlaşmış eğitmenlerimiz eşliğinde öncelikle sürücü eğitimi pistimizde ve sonrasında akıcı trafikte direksiyon dersi alabilirsiniz. Korkularınızı çok kısa bir süre içerisinde yenip eksik olan öz güveninizi kazanabilirsiniz. İDDİALIYIZ !! Trafiğe Çıkma Garantisi Veriyoruz.

Özel direksiyon dersi ciddiye alınması gereken bir olgudur bu açıdan çok önemlidir. Sonuçta söz konusu can güvenliğinizdir ve asla telafisi yoktur öncelikle bu bilinçte olmalıyız. Sunduğumuz kaliteli eğitim, öğrenci psikolojisini bilen pedagojik-Formasyon eğitimi almış, bu sayede öğrencisinin istek ve ihtiyaçlarını anlayabilen, kendini öğrencisinin yerine koyabilen eğitmenlerimizle mümkün olabilmektedir.

İstanbul’da kaliteli alabileceğiniz direksiyon Dersi için lütfen Eğitim Merkezimizden randevu alınız. Eğitim Merkezimiz direksiyon dersi vermenin ciddiyetini kavramaktan ötürü kurulmuştur. Ayrıca, İstanbul’da ve diğer şehirlerimizde sertifika edinip bu önemli görevi sırf ticari kaygı ile uygulayan kişiler firmamızın kurulumunda önemli bir etkendir.

Eğitmenlerimizin tümü, pedagojik-Formasyon(eğitim bilimleri) eğitimi almış, Milli Eğitim Bakanlığı sertifikasının yanında kurumlarda binlerce kişiye direksiyon dersi vermiş, yine Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ileri sürüş teknikleri sertifikası ile Src(sürücü psikolojisi eğitimi) sertifikasına sahip eğiticilerdir. Çünkü bizlere canınızı teslim etmektesiniz. Araç kullanmak çok hassas ve önemli bir davranış şeklidir. Bazı hataların telafisi maalesef olamamaktadır. Bu yüzden eğitmenlerimiz tam donanımlıdır. İyi araç kullanmayı bilmek çok iyi öğretmek anlamına gelmez.

Hiçbir şey canınızdan daha önemli değildir...


Her geçen gün daha da büyüyen ve kendisine duyulan güvenle genişleyen Direksiyon Eğitim Merkezi adayları arasında sizi de görmek temennisiyle saygılarımı sunuyor, başarılı ve mutlu bir yıl diliyoruz.

Anahtar Kelimeler : direksiyon dersi, özel direksiyon dersi

7 Şubat 2017 Salı

Siyah Maske Nedir? Nasıl Etki Eder?


Şimdi Siyah Maske ile yenilenme zamanı!

Siyah Maske Nedir? Nasıl Etki Eder?

Siyah Maske, doğadan meydana gelen “organik” bir antioksidandır. Güzellik tedavisine yardımcı etkisi maskenin biyolojik, termal, kimyasal ve mekanik hareketi ile sağlanmaktadır.

Siyah Maske Nedir? Nasıl Etki Eder?

Siyah Maske; cildin ihtiyacı olan önemli mineralleri sağlamak için ve cilt yaşlanması kırışıklıklarıyla mücadeleye yardımcı olmak için kullanılmaktadır. Siyah nokta ve sivilce giderici etkiye sahip olmaktadır. Siyah Maskedeki bakır, silika, molibden ve çinko gibi minerallerin cilde önemli faydalı etkileri vardır. Cildin elastikiyetini arttırmaktadır. Cildin doğal renk tonunu almasına yardımcı olmaktadır. Siyah Maske bilinen en iyi temizleyicidir. Kan dolaşımını arttırdığından kir ve makyaj gibi yabancı maddeleri ciltten uzaklaştırmaktadır.

Vücut yaşlandıkça kendi kendine mineral üretemez ve mineral seviyesi düşer. Su ve gıdanın dışında kaynaklara ihtiyaç vardır. Siyah Maskenin en önemli özelliği nemi uzun süre tutmasıdır. Siyah Maske, vücudu stresten korumak, güzel bir cilt bakımı sağlamak ve önemli mineralleri ciltte toplamak için binlerce yıldır uygulanmaktadır. 






Anahtar kelimeler ; doğal cilt bakımdoğal cilt bakım ürünleridoğal cilt maskeleri, cilt bakımı maskeleri, cilt bakımı nasıl yapılıryüz bakım maskeleri, sivilce maskesidoğal cilt maskesi, cilt bakımı doğalsiyah maske, polifenol

Yücel Erdemir - Youtube


İstanbul'da doğdu. Gıyaben Sivaslı...
  Beş kardeşin en küçüğü, babası ile annesinin Ebeveyn Okulu'ndan mezuniyet projesi...Aile sohbetlerindeki varoluş nedeni yüksek sesle konuşmayı, kalabalık eğitimlerde mesleki bir avantaja dönüştürdü. İçi dışı bir, sonucu kestirilebilen eğitimlerin faydasına inanır...

Muhalif katılımcı sever. Sözle de olsa parmak sallamaz...

Dersleri ılıman iklimde geçer... İşine aşkla bağlıdır... Şimdilerde akademik kariyerinin dibini görme peşinde!

Aşağıdaki konularda söyleyecekleri var:

​​- E-Öğrenme Modülleri

- Satış Simülasyonları

- Tümleşik Çağrı Merkezi Eğitimleri

- Outdoor Eğitimler

- Prezi

- Koçluk Eğitimleri

- Sahiplendirme/Takım Ruhu Eğitimleri

- Rol Oyunu ve Atölye Tasarımı

- Bireysel Emeklilik ve Sigortacılık Eğitimleri

- Eğiticinin Eğitimi (Eğitmenin Yol Haritası)

- Çoklu Zeka Eğitimleri

- Susmanın Kodları

- Tablet Eğitimler

Abone olun da irtibatta kalalım! ;) ► https://goo.gl/Rw3zKt







5 Şubat 2017 Pazar

Instagram Takipçi Hilesi, Instagram Beğeni ve Türk Takipçi Hilesi Sitesi


Instagram Takipçi Hilesi, Instagram Beğeni ve Türk Takipçi Hilesi Sitesi

Takipçi Arttırma
Instagram takipçi hilesi aracımızı kullarak instagram takipçi sayınızı arttırabilirsiniz. Üstelik ücretsiz. Takipçilerinizi arttırarak instagramda daha popüler biri olmak çok kolay.
Beğeni Kazanma
Instagram beğeni kazanma hilesi ile paylaştığınız gönderilere beğeni yükleyebilirsiniz. İnstagram beğeni hilesi aracımız ücretsizdir. Çok beğenilen gönderileriniz instagram keşfet bölümünde çıkar ve daha çok kişiye ulaşırsınız.
Yorum Gönderme
Instagram yorum gönderme hilesi sistemi ile fotoğraf ve videolarınıza yorum gönderebilirsiniz. Yorumlar herkese açık bir şekilde görünür. Harika bir etkileşim alabilirsiniz.
Unfollow Yapma
İnstagramda sizi takip etmeyen kullanıcıları tespit edip, takibi bırakabilirsiniz. Bu hizmetimiz de ücretsiz. Sadece giriş yapmanız yeterli. Sonrasında araçlar bölümünde instagram nonfollowers bağlantısını tıklayın ve kullanmaya başlayın. 
Video Görüntüleme
İnstagram videolarınıza görüntüleme yaptırabilirsiniz. Videolarınızın görüntülenme sayısı hızlı bir şekilde artar.
 Blog
Tüm bu hizmetlerimizin yanısıra, Instagram'a dair merak ettiğiniz tüm konular Instagram Blog bölümümüzde. Tıklayın keşfetmeye başlayın.

Marka Haber



Marka Haber, Türkiye'nin ve Dünya'dan en son haberler ile sizlere sunmak için uzman kadrosu ile 7/24 sizlere en son haberleri yayımlamaktadır. Sizde en son haberleri Marka Haber'den okuyun!

http://www.markahaber.net/

Aşk Şarkıları'nın Adresi - asksarkilari.gen.tr


asksarkilari.gen.tr aşk şarkıları yayınlama üzere yeni açılan web sitedir ancak tecrübeli adminler tarafından yönetilmektedir.



Yıllardır farklı katagorilerde çalışmalar yaptığımızdan dolayı siz değerli kullanıcıların aşk şarkıları hakkında 


Neler istediğinizi biliyor ve web sitemize ona göre içerikler ekliyoruz.

Yeni aşk şarkıları öncelik olmak şartıyla bütün aşk şarkılarını web sitemizde bulabilirsiniz.

Web sitemizin önceliği ve hedefi her zaman yeni çıkan aşk şarkılarını sizlerle buluşturmaktır.

Site Adresi : http://www.asksarkilari.gen.tr

Anahtar Kelime : aşk şarkıları , aşk şarkısı , 2017 aşk şarkıları

Aşk Şarkıları'nın Adresi - asksarkilari.gen.tr


Oto Pusula | Otomobil Adına Tüm Videolar Burada


Otomobil tutkunlarının Youtube'da yer alan ve ilgi ile takip ettiği, en seçkin ve en yeni videolar otopusula.com'da sizlerle. Aradığınız kategoriler sade bir şekilde sadece sizler için hazırlandı. Otomobil adına ne varsa burada. Güncel testler, lansmanlar, otomobil fuar tanıtımları, yararlı bilgiler, klasik otomobiller, güncel haberler, modifiye ve tabiki daha fazlası burada. Amacımız, sizi kanal karmaşasında kurtarmak ve istediğiniz bilgiye en hızlı ve en pratik şekilde ulaşmanızı sağlamak.

https://otopusula.com

otomobil test, otomobil video, test sürüşü, test videoları araba video, carviser, otomobil dünyası, otopark, oto haber


Oto Pusula | Otomobil Adına Tüm Videolar Burada

Hasan Usta - Adana kebabının zirvesi


Adana'da kebap deyince akla ilk kebapçı Hasan usta kebap dır.Lüks mekanın içinde biz adanalıların dediği gibi tablacı kebap lezzetini bulabileceğiniz yerdir.Şimdi İstanbul kadıköy koşu yolunda da şube açtılar.Helal olsun adamlara yıllardır adana yerlisinin uğrak lezzet mekanı hala kaliteyi korumakta.

www.hasanusta-adana.com 

www.facebook.com/HasanUstaAdana1986/

Anahtar Kelimeler : KebapAdana KebapEn İyi KebapçıHasan Usta Kebap


Hasan Usta - Adana kebabının zirvesi

4 Şubat 2017 Cumartesi

Diriliş Takı - Gümüş Yüzük, Gümüş Takı'nın Adresi


Diriliş Takı, Gümüş kolye ve gümüş yüzük üzerine çok fazla ürünü bulunup kalitesi ve kendi imalatı ile müşterilerine güven veren e-ticaret sitesinin dışında bir platform olan diriliş takı bir çok bilindik firmaya kendi üretimleri olan gümüş kolye, gümüş yüzükleri tedarik etmektedir.

Sizlerde sevdiklerinize veya kendinize şık ve güzel tasarımları olan gümüş yüzük, gümüş kolye alabilir sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

http://www.dirilistaki.com/


 Diriliş Takı
Diriliş Takı


Underwear Photographers


Underwear Photographers iki fotoğrafçı arkadaş tarafından 2016 yılında kurulmuş ve iç giyim çekimleri konusunda fotoğrafçılık yeteneklerini sektöre yöneltmiş bir ajanstır.

Bu anlamda; Underwear Photographers, gerek portföy, gerek dergi ve gerekse firmaların kataloglarının iç giyim çekimlerini gerçekleştirmektedir.Bu çalışmalarına ek olarak modellere iş ve fotoğrafçı/ajansların işlerine model bulmayı da kendine görev bilmektedir.

Çalıştığımız modelleri, sitemiz üzerinden gelen model başvurularından, sosyal medyadan ve günlük hayatta karşılaştıkları kişilerden seçen fotoğrafçılarımız, yeni yüzler, amatör, yarı profesyonel ve profesyonel modeller olarak ayrı kategorilerde seçmektedir.





2 Şubat 2017 Perşembe

Köfteci Hacıbekir - Sakarya, Adapazarı Islama Köfte'nin Adresi


Islama köfte Türk mutfağının önemli yiyeceklerinden biri olan köftenin bir çeşididir. Adapazarı denince ilk akla gelen isim olan ıslama köftenin en önemli özelliği köfte ile birlikte sunulan ıslatılmış soslu ekmeğidir. Soslu ekmek; büyükbaş hayvana ait olan kemik suyu, kırmızı toz biber, sıvı yağ ve bayat ekmekten (mayalı kara fırın ekmeği) oluşmaktadır. Ekmekler sonlandıktan (ıslatıldıktan) sonra kömür ateşinde kızartılır ve pişirilen köfteler kızartılan ekmek dilimlerinin üzerinde servis edilir. Sakarya özellikle Rumeli bölgesinden çok göç alması nüfusunu çeşitli kıldığı gibi kültürünü de oldukça zenginleştirmiştir. Köfte geleneği balkanlardan gelen muhacirler tarafından gelmiş ve Saray Bosna köfte çeşidi olan ıslama köfte Rumeli göçmenleriyle birlikte 1900’lü yıllarda ülkemize gelen bu lezzet adeta Sakarya ile bütünleşmiş durumda. En lezzetlisi ise, Sakarya’nın en meşhur ıslama köftecisi Hacıbekir Islama Köfte’de yenir. 

Firmamız 1958 yılında kurulmuştur. Yılların verdiği tecrübe ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermekteyiz. Müessesemiz bahçeli olup, bahçemizde sünnet cemiyetleri ve diğer özel gün etkinlikleri düzenlenebilmektedir. Mekânımız ferahtır, en iyi zamanlarınızı burada geçirebilirsiniz. 


Sakarya'nın sözde değil özde kültürünü yansıtan ıslama köftesiyle, kabak tatlısıyla, güveçte kuru fasulyesiyle Köfteci Hacıbekir 

Kuzey terminalinde de şubemiz bulunmaktadır.