31 Mart 2017 Cuma

ALB Bilişim Teknoloji / Teknolojinin Yeni Adresi www.albteknoloji.com.tr


Bildiğimiz üzere oyun konsolu denilince akla ilk olarak playstation, xbox akıllara gelmektedir. Ve çoğu kişi bu oyun konsollarının çok pahalı olmasından şikayetçi fakat artık deviri değiştiren teknoloji firması ALB Bilişim Teknoloji sayesinde en ucuz playstation ve xboxlara, oyunlarına ve kollarına sahip olmak artık sizin elinizde perakende ve toptan satımları ile playstation cafe ve xbox oyunları oynadan ticari mekanlara ve kişisel oyuncalara rahatlık sağlayan ALB Bilişim Türkiye'de ki en ucuz oyun konsolları ve oyun, kol gibi ekipmanlarını sağlayarak sizlere hizmet vermekten gurur duymaktadır. Hemen sizde sitemiz http://www.albteknoloji.com.tr/ ziyaret ederek playstation ve xbox oyun konsollarından alabilir veya eksik olan oyun, kol gibi aksesuar ekipmanlarınızı tamamlayabilirsiniz.


http://www.albteknoloji.com.tr/

Anahtar Kelimeler : Playstation, Xbox

ALB Bilişim Teknoloji / Teknolojinin Yeni Adresi www.albteknoloji.com.tr

Yakamoz Bilgi Teknolojileri ve Bilgisayar


Yakamoz Bilgi Teknolojileri Bilgisayar İletişim Güvenlik Sistemleri İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruluşu olan Yakamoz İzmir Bilgisayar Teknik Servisi hizmetlerine 2012 yılında başlamış ve 4 yıldır fiilen sürdürmektedir. Masa Üstü Bilgisayar, Notebook, Netbook, Tablet ve Telefonlarda oluşan yazılımsal ve donanımsal arızalara teknik servis hizmeti vermektedir. İzmir il sınırları içerisinde bulunan kullanıcıların cihazlarında yaşadıkları sorunlara arıza tespit, tamir, onarım ve gerekli durumlarda yedek parça desteği sağlamaktadır.

Yakamoz Bilgisayar Servisi Asus Servisi, Acer Servisi, HP Servisi, Lenovo Servisi, Toshiba Servisi, Apple Servisi, Casper Servisi, Dell Servisi, Exper Servisi, Sony Servisi, Samsung Servisi ve daha birçok markanın teknik servisi olarak hizmet vermektedir.

http://yakamozbilgisayar.com/

ANAHTAR KELİMELER : izmir bilgisayar servisiizmir tablet servisi, izmir notebook servisi, izmir veri kurtarma
Yakamoz Bilgi Teknolojileri ve Bilgisayar

AYDIN & AYDIN PATENT - Patent Markanızı Biz Koruyalım


AYDIN & AYDIN PATENT kurumsal ve bireysel olarak geliştirilen, sahip olunan fikri ve sınai mülkiyet haklarının korunması konusunda danışmanlık ve vekalet hizmeti vermek üzere kurulmuştur.

AYDIN & AYDIN PATENT, yılların getirdiği tecrübe ve bilgi birikimi sayesinde T.C. yürürlükte olan mevzuatı, A.B. normları, uluslararası sözleşmeler kapsamında korunan fikri ve sınai haklar alanında kurumsal ve bireysel girişimcilerin, mevcut hakları konusunda bilinçlenmesi ve bu hakları kapsamında globalleşen pazar ekonomisi ve dünya hukuk sistemi gereklerine uygun yol almasını sağlamayı amaç edinerek hizmet vermektedir.

Firmamız vizyonunu, tüm idari tescil süreçlerinin hukuki alt yapı ile güçlendirilerek kurumsal ve bireysel girişimcilerin yüksek düzeydeki hak korumasının sağlanması oluşturmaktadır. Vizyonumuz gereği, kurumsal ve bireysel girişimcileri kanunlar ve uygulamaların ortaya koyduğu veriler dahilinde bilgilendirmek sureti ile bilinçlendirmekteyiz. Girişimcilerin haklarının korunduğu her durakta AYDIN & AYDIN vizyonunu paylaşmakta, pekiştirmekte ve geliştirmekteyiz.

https://aydinpatent.net/

Anahtar Kelimeler : PatentMarka, Marka PatentMarka Tescil, Tasarım Tescil, Patent Danışmanlık , patent tescil, faydalı model tescil, marka firmalarıpatent firmaları, patent danışmanıkMarka Tescil Büroları

AYDIN & AYDIN PATENT - Patent Markanızı Biz Koruyalım

30 Mart 2017 Perşembe

Loto Kazan - Sayısal Loto, Süper Loto, Şans Topu, On Numara Sonuçları


Loto Kazan - Sayısal Loto, Süper Loto, Şans Topu, On Numara Sonuçları


Türkiye'de yasal olarak çekilişleri yapılan sayısal loto , süper loto , şans topu ve on numara loto sonuçlarını yayınlıyor. Çekilişlerde çıkan sonuçların geriye dönük hemen hemen her yönüyle analizi - istatistiğinin yapıldığı bir web sitesidir. sitedeki başlıklarımız anahtar kelime olarak kullanılabilir. Herkese açık bir web sitesidir.üyelik sistemimiz yoktur.

http://lotokazan.com/

29 Mart 2017 Çarşamba

ClubTurk.Tv - Türkiye'nin Televizyon Haber Sitesi


CLUBTURK TV Türkiye ve dünyanın en gelişmiş eğlence tasavvuf magazin aradığın her şeyi bulabildiğim gündem den ziyade gündem dışı özel haberlerin adresi ve ülkemizin en büyük internet televizyonu.

Çok yakında aradığınız her şeyi bulabileceğiniz video eğlence bilgilenme portalımızda hizmetinizdedir yer alacak sektörel her türlü bilgi videoları sizlerle olacak.

Gündemi CLUBTURK haber ve eğlence sitesinden takip edin http://www.clubturk.tv/

ClubTurk.Tv - Türkiye'nin Televizyon Haber Sitesi

İnnternet.co - Sosyal İçerik ve Paylaşım Platforumu


2017 yılının ilk çeyreğinde kurulmuş olan innternet.co'nun amacı gündemdeki ilgi çekici haberleri tarafsız bir biçimde kullanıcılara sunmaktır. İçerikler, özenle hazırlanmış olup tamamen keyifli ve kaliteli zaman geçirebilmek için hazırlanmaktadır. Daha çok yeni bir proje olmasına rağmen onlarca kullanıcıya ulaşmış olan innternet.co'da sizde kendi yazınızı paylaşıp hem ünlü olabilirsiniz hemde bir web siteniz varsa, sitenize link çıkararak Google'da sıralamanızı yükseltebilirsiniz ve bunu tamamen ücretsiz bir şekilde yapmış olursunuz! Hemen gelin içerikleri okuyun, okumakla kalmayın üye olup hemen içerik paylaşın!

https://innternet.co

Anahtar kelimeler : Sosyal İçerik, İnternet

İnnternet.co - Sosyal İçerik ve Paylaşım Platforumu

Onur Ercoşkun Kimdir?


 Onur Ercoşkun Kimdir?

1980 yılında İstanbul’da doğmuştur.
İlk, orta ve lise eğitimini çeşitli şehirlerde tamamladıktan sonra 2006 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi fotoğraf ana sanat bilim dalını bitirmiştir. Akademik eğitiminin uzmanlık alanı siyah beyaz fotoğraf ve belgeselfotoğrafçılığıdır. Çeşitli dernek ve kurslarda eğitmenlik yapmakta ve workshoplar vermektedir.

Öğrencilik dönemlerinden bu yana birçok yazılı ve görsel medyaya fotoğraf ve prodüksiyon üretimleri ve projeleri yapmıştır. Çeşitli fotoğraf yarışmalarında birçok sergileme yapmış ve ödül kazanmıştır.

Kişisel sergileri olmuş ve bir sanatçı olarak birçok karma sergide yer almıştır.

Başta Tarkan olmak üzere birçok ünlü sanatçı ile devam ettirdiği fotoğraf çalışmalarının paralelinde devam ettirdiği prodüksiyon çalışmaları kapsamında 2009 yılında görüntü yönetmenliğini yaptığı Ceynur’un Yağmur isimli video klibi ile Altın Kelebek’te yılın klibi ödülüne layık görülmüştür.
2010 yılında ise özel bir proje olarak çekilen uzun metrajlı sinema filmi olan FİLM ( THE MOVIE ) için kamera arkasına geçmiştir. Görüntü yönetmenliğini üstlendiği film çekim teknikleri açısından Türkiye’de bir ilktir. DSLR makine ile yapılan çekimleri ile gerçekleştirilen film sinematografi açısından büyük övgü toplamıştır.

30.İstanbul Film Festivali'nde ilk gösterimi yapılan FİLM (THE MOVIE) Amerika Birleşik Devletleri'nin Georgia eyaletinde düzenlenen 8. Atlanta Underground Film Festivali'nde "En İyi Yabancı Film" ödülünü, Avustralya'da düzenlenen Improvised Film Festival'inde 2012 yılında "En İyi Doğaçlama Film" ödülünü almıştır.

Fotoğraf çekebilmek için makinelerin özellikleri ve markasının önemli olmadığı iddiasıyla yola çıkarak ortaya çıkardığı son kişisel sergisi “Cebimdeki Dünya” ile 2012 yılından bu yana ulusal ve uluslararası birçok sergide yer almıştır.

2013 yılında DİRENİŞİN ESTETİĞİ Gönüllü Karma Sergisine (AESTHETICS OF RESISTANCE Voluntary Exhibition) işleri ile katılmıştır.

2016 yılında Fransa’nın Perpignan şehrinde düzenlenen Visa Pour L’image gazete fotoğrafçılığı festivalinde Canon and Magnum First Impressions Portfolio Review’a seçilip Time dergisi Uluslararası Fotoğraf Editörü Alice Garbiner ile görüşme hakkı kazanmıştır. Bu sayede Türkiye’de Ara Güler’den sonra Magnum fotoğraf ajansına davet alan ikinci kişi ve bu görüşmelere katılma hakkı kazanan ilk kişi olmuştur.



Bu görüşmelerin bir sonucu olarak Ercoşkun, 4 yıl boyunca Alice Garbiner danışmanlığında Türkiye başta olmak üzere Makedonya, Fransa, İtalya, İspanya, Avusturya, Almanya gibi ülkelerde çekimler yapacak ve sergiler açacaktır.

Avrupa’nın tüm başkentlerinde düzenlenen European Month of Photography’nin Viyana ayağı Eyes On’a en iyi 50 fotoğrafçı arasında seçilerek Avrupa’nın sanat camiasının önde gelenleri ile görüşüp bu görüşmeler sonucunda önümüzdeki yıl Rusya’da düzenlenecek PhotoVisa festivali kapsamında 2 adet ve Hırvatistan’da düzenlenecek olan Organ Vida festivalinde 1 adet sergi düzenlemek üzere davet almıştır. Ayrıca Salzburg’taki bir yayınevi Onur Ercoşkun’a ait bir projeyi basmak için kendisine teklif götürmüştür. Görüşmeler devam etmektedir.

En son İngiltere’deki dünyada bir çok fotoğraf sanatçısının ve fotoğraf sanatı takipçilerinin ilgiyle takip ettiği Reclaim Photography Festival’deki karma sergiye 4 fotoğrafı ile girmeyi başaran Onur Ercoşkun ülkemizi yurtdışında başarıyla temsil etmeye son hızla devam etmektedir.

Onur Ercoşkun’un 2012 yılında fotoğraf çekebilmek için makinelerin özellikleri ve markasının önemli olmadığı iddiasıyla yola çıkarak ortaya çıkardığı cep telefonu ile çektiği fotoğraflardan oluşan son kişisel sergisi “Cebimdeki Dünya” sergisinin gördüğü büyük ilgiden sonra gelen talepler doğrultusunda mobil fotoğrafçılık üzerine söyleşiler düzenlemeye karar vermesiyle ortaya çıkan “Cebindeki Dünya Ne Kadar Büyük?” üniversite gençliği ile kendi ortamlarında buluşmaya hazırlanıyor.



Türkiye’deki tüm üniversitelerde gerçekleştireceği “Cebindeki Dünya Ne Kadar Büyük?” projesi ile gençlerin ceplerinde taşıdığı dünyalarını beraber keşfetmeye çalışacak Onur Ercoşkun bu proje sayesinde mobil fotoğrafçılık kavramının ülkemizde daha bilinen bir dal olmasını sağlamayı hedeflemektedir.

Üretmeye devam eden Onur Ercoşkun kişisel fotoğraf sanatı projelerine devam etmekle birlikte ülke çapında başlatacağı sosyal sorumluluk projesinin, uzun metrajlı yeni film projesinin hazırlık aşamalarını hala sürdürmektedir.


28 Mart 2017 Salı

Bursa'da en iyi hafriyat ve bina yıkım firması 61 Hafriyat


Bursa'da en iyi hafriyat ve bina yıkım firması 61 Hafriyat

61 Hafriyat 20 yılı aşkın tecrübesi ile İnşaat sektörünün vazgeçilmezi olan hafriyat,alt yapı,bina yıkımı,arazi tesfiyesi,temel hafriyatı işlerinde ve altyapı görünteleme,robot sistemleri ile Türkiye'nin muhtelif yerlerinde önemli projelerin hayata geçirilmesinde pay sahibi olan şirketimiz aldığı her işi tecrübeli personeli ve geniş makine parkuruyla büyük bir gayret ile kısa zamanda tamamlamıştır.
İşlerimizde gösterdiğimiz bu büyük başarı işveren firmaların büyük beğenisini kazanmış ve her zaman referansımız olmuştur.


Bursa Harfiyat

ARAS DEKOR | Mobilya, Oturma Odası, Yemek Odası, Yatak Odası, Tv Ünitesi Mobilyaları


Günümüzde modern oturma odalarını, yatak takımlarını ve mutfak odalarını bulmak oldukça zor. Neredeyse her yerde aynı renkte ürünler ve standartlaşmış görseller karşımıza çıkıyor. Ancak Tuzla mobilya ürünleriyle müşterileri için şık ürünler sunan arasdizayn.com 'da ev ve iş yerlerinize modern bir hava katacak olan ürünleri bulabilir, güvenle satın alabilirsiniz. Farklı ve aynı zamanda kaliteli ürünler için aras dizayn hizmetinizdedir.

http://arasdizayn.com/


26 Mart 2017 Pazar

Açılış Düğün Sünnet Festival Organizasyonu balon süslemesi


Konya’da organizasyon üzerine faaliyet gösteren firmamız Başarı ve kazanç yolunda yaptığınız ilk reklamdır açılışlar… Akıllardan silinmeyecek, en özel ve en gösterişli açılış organizasyonlarınız için size özel seçenekler ve sunumlar ile hizmetinizdeyiz. acilisorganizasyonu Açılış Organizasyonları dogum gunu organizasyonu Düğün Organizasyonları festivalorganizasyon Festival Organizasyonları balon süslemeleri Balon Süslemeleri bayrak-flama-susleme-konya-organizasyonlari Bayrak Süslemeleri baskibalonlar Baskılı Balonlar cateringhizmet Catering Organizasyonu mitingler Siyasi Mitingler sessahneisiksistemi Ses Sahne Işık Truss Sistemleri dogumgunuorganizasyonu Doğum Günü Organizasyonları ucanbalonlar Uçan Balonlar animatoranimasyon Palyaçolar ve Animasyonlar balonyagmuru Balon Yağmuru sismemaskotlar Şişme Maskotlar partiurunleri Parti Ürünleri alanlarında faaliyet göstermektedir.

          Sizlerin ihtiyaç ve beklentilerinizi en iyi şekilde karşılayarak,özel günlerinizde ve tüm organizasyonlarınızda misafirlerinize karşı kaliteden ödün vermeyerek ağırlayacak ortamlar sunmak,alanında güvenilir olmak ve işini titizlikle yapmak temel prensibimizdir…
        Kurulduğundan bu yana farklı temalar  geliştiren,sürekli değişim ve gelişimi hedefleyen firmamız detaycı,işinde uzman elemanlarla. Türkiye ve özellikle de Konya çapında hizmet verebilme gücü ve becerisine sahiptir. “Siz hayal edin biz organize edelim..”
          Organizasyon ve Davet sektöründe etkin çözümler sağlamak , yeniliklere ve gelişmelere açık olmak ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmak temel ilkelerimizdir .
         Kaliteye verdiğimiz önem ve konusunda Uzman Kadromuzla her geçen gün sektördeki yerimizi sağlamlaştırarak Lider firmalar arasında yerimizi almaktayız.
        Hedefimiz başarımızın ülkemiz ile sınırlı kalmaması yurt dışındaki  diğer firmalara da hizmetimizi sunmaktır .
      Tüm çalışanlarımız ile toplumumuza ve müşterilerimize kattığımız değeri her geçen gün arttırarak Organizasyon ve Davet konusunda size en iyi hizmeti sunmak için her zaman görevimizin başındayız

Web Sayfası : www.kutlugun.net
Anahtar kelimeler :  Baskılı Balon  – Balon Süslemesi  – düğün organizasyonu – uçan balon – sünnet düğün organizasyon – bayrak süslemesi

Açılış Düğün Sünnet Festival Organizasyonu balon süslemesi

Yalova Öz Yıldız Nakliyat


Yalova Öz Yıldız Nakliyat, 2006 yılında Yalova merkezli kurulmuş olan, profesyonel ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışını tek çizgide buluşturmayı hedefleyen ve yalova nakliyat, evden eve nakliyat, şehirler arası ve şehir içi nakliyat sektörüne “Güven Taşır” sloganıyla yeni bir bakış açısı getirmek için hizmet veren bir nakliyat firmasıdır. Yalova Evden Eve Taşımacılıkta önder firma.Yalova evden eve nakliyat firmaları arasında taşımacılık kavramına farklı bir bakış açısı getirmeye çalışan firmamız, bu anlamda vermiş olduğu hizmetleri ekonomik bir şekilde sizlere sunuyor. Yalova, Altınova, Çınarcık, Termal, Armutlu evden eve nakliyat hizmetlerimiz ile evlerinizi taşıyoruz. 


https://www.ozyildizyalovanakliyat.com
Anahtar Kelimeler : yalova nakliyat, yalova evden eve, yalova taşıma, yalova şehiriçi taşımacılık, yalova şehirlerarası taşımacılık, evden eve taşımacılık



24 Mart 2017 Cuma

Counter Strike - Jackpot


Counter Strike - Jackpot

Counter Strike ile, jackpot'la kolay yoldan para kazanmanın yolu

7/24 İphone Teknik Servis Hizmeti


 7/24 İphone Teknik Servis Hizmeti


Günlük hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yer alan ve her an yanımızdan ayırmadığımız cep telefonlarımız çeşitli sebeplerden dolayı ansızın arıza vermekte ve dünya ile bağlantımız kopmaktadır. Arızayı bulmak ve çözmek eski telefonlar kadar kolay ve basit bir işlem değildir. Birde zaman ve güvenilir bir yer bulma sorununuz var ise işte size 7 gün 24 saat hizmet veren iphone teknik servis firmamız akıllı telefonlarınızdaki sorunları ister adresinize kadar gelerek çözüm bulmakta isterseniz tamir için almakta ve yerine geçici bir telefon vererek iletişimden kopmamanıza çözüm bulmaktadır. Yeni nesil cep telefonlarında en çok rastlanan sorunların başında ekran kırılma, ses gelmeme, su ile temas, şarj sorunları, dokunmatik ekran ve daha aklınıza gelen birçok sorun gelmektedir. Servisimiz iphone 6 cam değişimi, iphone ekran değişimi ve farklı sorunlara etkili, kesin ve profesyonel çözümler sunmaktadır.

İphone Tamiri Bizden Sorulur

Alanında uzman, eğitimli, bilgili teknik kadromuz her model iphone ekran değişimi işlemlerini garantili ve orijinal parçalar ile yapmaktadır. İphone 6 cam değişimi işlemlerini güvenilir, kaliteli ve ekonomik fiyata yaptırmak için doğru yerdesiniz. İphone teknik servis firmamız sorunlarınızı kısa sürede çözüme kavuşturarak gözünüz gibi baktığınız cep telefonlarınızla sosyal hayatınıza kaldığınız yerden devam etmenizi sağlıyor.





23 Mart 2017 Perşembe

Zynga Poker Chip Satışı - Ucuz Chip | GunesGame


Zynga poker ile birlikte oyuncular alternatif kanallar aramaya da devam ediyor ve özellikle uygun fiyata chip alabilecekleri siteler de onların ilgisini çok daha fazla çekiyor. Zynga chip satışı yapan sitelere sizler de basit bir arama ile kısa sürede ulaşabilirsiniz ancak birçok site bu anlamda kullanıcı dostu olarak karşınıza çıkmıyor ve ne yazık ki güven vermiyor. Daha dikkatli olmak ve fiyat araştırması yapmanın yanı sıra kullanıcı yorumlarına da dikkatli bir şekilde göz atmak gerekiyor. Zynga poker için satın alacağınız chiplerin kullanımında sorun yaşamamak adına bu alış verişleri legal bir site aracılığı ile yapmanız gerekiyor aksi takdirde verdiğiniz paraların boşa gideceğini de belirtmek isteriz.
Zynga Poker Chip Satışı - Ucuz Chip | GunesGame

Hızlı
 Chip Satışı:
Poker oyununda daha uzun süre vakit geçirebilmek ve sizler de daha profesyonel bir oyuncu gibi hareket edebilmek istiyorsanız elinizde bir miktar chip olması da gerekiyor ve dilediğiniz an chip satın alabileceğiniz bir siteye de sahip olmanızda fayda var. Zynga chip alış verişlerinizi sizler de dilerseniz gunesgame.com adresi üzerinden yapabilir ve daha hızlı bir alış verişe de imza atabilirsiniz. Güvenilir bir platform olduğunu belirtmek gerekiyor ve bu platform üzerinden sizler de saniyeler içerisinde taleplerinizi ileterek süreci tamamlayabiliyorsunuz. Herhangi bir sorun yaşatmayacak olan bu özel adres ile birlikte emin olun beklentilerinize yanıt almanız da çok zor olmayacaktır.
Nasıl Satın Alırım?
Siteye giriş yaptığınızda karşınıza bir iletişim numarası ve skype hesabı çıkıyor. Üye olmadan alış veriş yapmak isterseniz eğer sizler de skype hesabı üzerinden canlı destek hizmeti alabilir ve taleplerinizi bu şekilde iletebilirsiniz. Aynı şekilde sitede yer alan numarayı arayarak da siparişlerinizi verebilirsiniz. Canlı destek hattı da aktif olarak hizmet veriyor ve bu konuda sorun yaşamayacağınızı belirtmek istiyoruz. Zynga chip satın almak istediğinizi söylediğinizde ilgili kişiler sizlere en iyi şekilde yardımcı olacak ve fiyatlar hakkında da güncel bilgiler sunacaklardır. Fiyatlar ve ödeme kanallarının sunulması ile birlikte yatırımlarınızı yapabiliyor ve chip alış verişlerinizi de gerçekleştirebiliyorsunuz. Saniyeler süren işlem sonucunda alış verişleriniz sorunsuz bir şekilde tamamlanacaktır.
Ödeme Kanalları:
Türkiye’nin en büyük zynga chip satış adresi olduğunu belirtmek gerekiyor ve zaten sizler de biraz araştırma yapıp konu hakkında bilgi edinip bunu daha net bir şekilde fark edeceksiniz. Çok sayıda oyun severin ziyaret ve tercih ettiği bu adres ile birlikte alış veriş yapmak çok daha kolay bir hal alıyor… Sitenin sizlere sunduğu artılar da çok fazla ve ödeme kanalları da bu artıların başında geliyor.
·         Ziraat Bankası
·         Akbank
·         İş Bankası
·         Kuveyt Türk
·         Yapı Kredi
·         Deniz Bank
·         Finansbank
·         Halkbank
·         Garanti Bankası
·         Vakıfbank
·         TEB
·         Ptt Bank

Görüldüğü gibi çok sayıda banka ile anlaşmalı olan bu site, ödeme konusunda sorun yaşayacağınız en son site olacaktır. Sizler de bu kanallar üzerinden dilediğiniz an ödemelerinizi yapabiliyor ve saniyeler içerisinde alış verişlerinizi tamamlayabiliyorsunuz. Zynga chip satın al mak için daha güvenilir ve daha popüler bir site arıyorsanız eğer, bu site alt yapısı ile en doğru sitelerin içinde yer alacaktır. Bugüne kadar çok sayıda oyun severe hizmet veren ve hali hazırda çalışmalarına devam eden site sayesinde dilediğiniz kadar chip satın alabiliyor ve süreci de daha hızlı hale getirebiliyorsunuz. Profesyonel oyuncular tarafından tavsiye edilen bu adresi sizler de ziyaret ederek incelemelerinizi daha detaylı bir şekilde yapabilirsiniz. 

MissKına | Kına Organizasyon - Kına Gecesi Organizasyonu


Kına Organizasyon sektöründe faaliyet gösteren MissKına Organizasyon şirketi, İstanbul başta olmak üzere tüm Türkiye Kına Gecesi Organizasyonu hizmeti sunmaktadır.

MissKına | Kına Organizasyon - Kına Gecesi Organizasyonu

Kaliteli hizmet ve Kendine özgü konseptleri ile müşterilerine her zaman memnuniyet garantisi sunan MissKına yapmış olduğu etkinliklerinde bugüne kadar memnuniyet çizgisini sürekli yükselterek %98 oranında başarılı organizasyonlara imza atmıştır. Kına Gecesi, başlı başına özel bir gece olduğundan ve yüzyıllardır kültürümüzün bir parçası olarak bilindiğinden dolayı büyük önem arz etmektedir. Her geçen gün büyüyen düğün sektöründen kendine düşen payını alan kına gecesi organizasyon dalı artık profesyonel firmalar tarafından yapılmaktadır. 

Kına gecesinde gelin hanımların giyeceği kına kaftanlarından çalınacak müziğe, yakılacak olan kınadan kına gecesi mekanına kadar tüm etkinlik araçlarını tedarik ve ifa eden kına organizasyon firmaları arasında yer alan MissKına Organizayon Şirketi, her geçen gün portföyüne evlenecek çiftleri dahil etmektedir. Müşteri memnuniyeti sloganıyla yola çıkan firma; kına organizasyon işine farklı bir boyut getirmekle birlikte, sektörün markalaşmış isimlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Organizasyon firmaların artmasıyla hizmet ve kullanılan aksesuarlarda farklılıklar ve değişkenlikler olabilir.


Her firmanın kendine özgü bir çalışma şekli ve içerikleri vardır. Bu anlamda MissKına, kullanmış olduğu aksesuarların çoğunu gelin hanımlara özel olarak tasarlayıp kına gecesini daha da özel kılmaktadır. Her yıl yeni çıkan kına kaftanları ve aksesuarlarını güncelleyip müşterilerine daha fazla alternatif sunmaya özen gösterir. Geri dönüş ve referans bazlı yeni işlerinin kaynağında müşterileri ile kurduğu empati ve samimiyet öne plana çıkmaktadır.



Anahtar Kelimeler : KınaOrganizasyonKına Organizasyonu, Kına GecesiOrganizasyonu

22 Mart 2017 Çarşamba

Ankara Kızılcahamam - Termal Otel


Çam Thermal Resort & Spa , Convention Center, hedefi kusursuz memnuniyet olan, hizmet anlayışıyla siz konuklarına unutulmaz konaklama deneyimi yaşatma iddasında.

Ankara Kızılcahamam - Termal Otel

Çam Thermal Resort & Spa , Convention Center, Konaklamalarınızda kendizi evinizde ki kadar rahat hisseder ve konforun her türünü sunar. Çam Hotel konaklamayı zengin yaşam aktiviteleriyle zenginleştirmekte ve sizlere keyifli anılar bırakmanızda yardımcı olur.

Oğultürk Grup bünyesinde 2014 aralık da hizmete kapılarını açan Çam Thermal Resort & Spa, Convention Center İç Anadolu bölgesinin tek tatil tesisi. Ankara Kızılcahamam soğuksu milli parkın da bulunan otelimiz 256 odası ile kaliteli ve kusursuz hizmet anlayışıyla otelimiz aile odaklı hizmet anlayışı ile ailenin en küçüğünden en büyüğüne, zevklere hitap eden genel mekanları ve aktiviteleriyle Çam Hotel değerli misafirlerinin anılarından çıkmamayı hedefliyor.

Asırlık Çam ormanları arasında uyurken kendinizi bol oksijen ile şımartacak, güne zinde ve huzurlu bir şekilde başlayıp. Profosyonel ahçılarımızın ellerinden hazırlanmış en güzel seçimlerle yeme içme kültürünün tadına varırsınız. 8 farklı yüzme ve termal havuz da eğlenceli ve sağlığınıza kavuşmak için vakit geçirebilir, uzman masörlerimiz tarafından herşeye ufak bir mola verebilirsiniz.

Ayrıca toplantı salonlarında, başarılı bir bayii toplantısı geçirebilir, organizasyonunuzda ki takım uyumunu Çam Hotel de kurabilirsiniz. Şimdi Macerapark Çam Thermal Resort & Spa , Convention Center da, atv jeep safari, bisiklet parkuru, Çocuk Klubü, zip line ve dağa tırmanma aktiveleriyle çocuklar tatilden ayrılmak istemeyecekler. 

Termal Otel ve Çocuklar'a özel bakıcılı hotelimizde sizde yerinizi hemen ayırtın! 

Sıfır ve İkinci El Cafe Mutfak Malzemeleri


Sıfır ve İkinci El Cafe Mutfak Malzemeleri. İkinci el sektörünün öncü firması Best Mutfak

Anahtar Kelimeler : endüstriyel mutfak malzemeleri , ikinci el mutfak ekipmanları

http://cafemalzemesi.com/




Ankara Prefabrik Ev - AnkaVilla - Ankara Çelik Ev


Yeni, ucuz ev nasıl yaptırılır? Sorusuna verilebilecek en güzel cevaplardan bir tanesi de belki de prefabrik evdirPrefabrik ev sayesinde insanlar hem ucuz hem de uzun ömürlü bir ev sahibi olabilmektedir. Yapılan evler büyük titizlik ile inşa edilmekte ve kısa süre içerisinde Ankara prefabrik ev yani ankavilla.com.tr güvencesiyle tamamlanarak müşterilerine teslimatı sağlanmaktadır. 

Ankara çelik ev pek çok avantajı da beraberinde sunmaktadır. Çelik evlerin ortalama olarak 100 yıl ömrü bulunmaktadır ve depreme dayanıklıdır. Sizler de Ankara prefabrik ev fiyatları öğrenebilmek adına önermiş olduğumuz ankavilla.com.tr ile iletişime geçebilirsiniz. Prefabrik evlerin kurulumu Türkiye'nin her yerine gerçekleşmektedir.


https://ankavilla.com.tr/

Ankara Prefabrik Ev - AnkaVilla - Ankara Çelik Ev

Naturel Wedding - Düğün Fotoğrafçısı - Nişan Fotoğrafçısı - Dış ve İç Mekan Fotoğraf Çekimi - Mecidiyeköy Düğün Fotoğrafçısı - İstanbul Düğün Hizmetleri - Düğün Çekimi


Evlendiği gün, insanın yaşamındaki dönüm noktalarından birisidir. Kişi bu günü en romantik anlarıyla yaşamak ve hatırlamak ister. İşte Naturel Wedding olarak biz, tam da buna katkıda bulunmak, sizin bu anlarınızı geleceğe taşımak için buradayız. Unutmayın, burada başrol oyuncusu sizsiniz ! 


Anahtar kelimeler : Sumlu evren, Dugun fotografcisi, dugun hikayesi , trashthedress dis cekim, wedding ,evren şumlu first night, savethedate, dogum fotografcisi, moda fotografcisi, gelinlik, katalog

Naturel Wedding - Düğün Fotoğrafçısı - Nişan Fotoğrafçısı - Dış ve İç Mekan Fotoğraf Çekimi - Mecidiyeköy Düğün Fotoğrafçısı - İstanbul Düğün Hizmetleri - Düğün Çekimi

21 Mart 2017 Salı

Buz Ankara



Buz Ankara Ankara’da ki bir çok mekanın buz ihtiyacını karşılamakta ve yaptığı yeni yatırımlarla kapasitesini yeni müşterileri ve yeni ürünleri için genişletmiş bulunmaktadır.
Ankara genelinde dağıtım yapan araçlar ile sabit abonelerimizin ve ALO BUZCU hattımızı arayan müşterilerimizin buzlarını büyük bir hassasiyetle ürünleri teslim edilmektedir.
7/24 Hizmetle siz değerli müşterilerimizin acil buz ihtiyacını en kısa zamanda çözümlüyoruz.
34 yıllık tecrübe ile otel, market, restaurant, cafebar, gece klübü, organizasyon ve catering firmaları ile ev partilerinde kullanılmak üzere kristal poşet buz imalat ve dağıtımı yapıyoruz.
1979 ‘ dan beri buz sektörüne hizmet eden Buz Ankara geleceğe yönelik yatırımlarnı Türkiye’de avrupa standartlarını uygulamaya başlamıştır. Ürün gamını ve hizmet kalitesini arttırarak gün geçtikçe daha iyisi için çalışmaktadır.

20 Mart 2017 Pazartesi

Kayseri Emlak – Kayseri’de Satılık Daireler, Satılık Ev, Dükkan, Arsa


Yapılabilecek en güzel yatırımlardan bir tanesi de daire satın almaktadır. İyi bir daire yaşantımızı bu doğrultuda kaliteli bir şekilde geçirebilmemize olanak tanır. Bu da hem kendimizle barışık bir hayat sürmemize hem de ailemizle daha huzurlu olabilmemize vesile olur. Kayseri satılık daire ilanları sayesinde Kayseri'nin pek çok bölgesinde yer alan avantajlı daire ilanlarına korunemlak.com.tr aracılığıyla ulaşabilmeniz mümkündür. Kayseri ucuz daire nereden alınır? Ya da Kayseri lüks daireler nereden alınır? Gibi sorularınıza verilebilecek en güzel cevaplardan bir tanesi de korun emlaktır.

Daire almanın yanı sıra arsa almakta mükemmel bir yatırımdır. Önemli olan geleceğini parlak gördüğünüz ya da size kazandıracağını düşündüğünüz bir yer üzerinden arsa almaktır. Kayseri satılık arsa ilanlarını daha yakından inceleyebilmek ve avantajlı arsa ilanlarına kavuşabilmek için korun emlak hizmetinizdedir.


https://www.korunemlak.com.tr/

Kayseri Emlak – Kayseri’de Satılık Daireler, Satılık Ev, Dükkan, Arsa

ABD'den Türk Kanser Hastalarına Büyük Destek


ABD'den Türk Kanser Hastalarına Büyük Destek


Kendinizi ve şirketinizi anlatır mısınız? 


‘Tüm kanser hastalarının kişiye özel bir tedavi görmeleri gerektiği ‘noktasından yola çıkarak, 2015 yılında New York’ta kurduk Massive Bio’yu. Kanser hastalarına, kişisel kanser tedavisinde gelinen en son bilimsel verilerle ve bunu değerlendiren ABD’deki uzman ekibimiz vasıtasıyla hassas onkoloji ve immunoterapi ile ilgili önerileri online platformumuz vasıtası ile hastalara ve onkologlara ulaştırıp uygulanması konusunda yardımcı oluyoruz. 

Bu hizmeti sağlayabilmek için şirketimiz üç önemli yapıdan oluşuyor. Kanser ilaçları, genetik tümör profilleri, biomarkerlar, tedavi yöntemleri, kanser hastalıklarına ait süreci ve tedavileri içeren yapay zekâ tabanlı ve gerçek zamanlı bir büyük veri platformuna sahibiz. ABD’nin farklı bölgelerinde ve bilinen unlu kanser merkezlerinde görev de alan yaklaşık 40 kişilik medikal onkolog, bioinformatik bilim insanları, onkoloji, hemsireler, data scientist, sigorta uzmanlarından oluşan bir ekibimiz var. Son olarak her kanser hastasının hastalığının teşhisinden itibaren bilgi, tedavi ve finansal açıdan desteklenmesini sağlayan bir ekibimiz var. Ürünlerinizin kullanım alanını bir örnekle paylaşır misiniz? Spesifik olarak bir müşteriyle yaptığınız bir isten bahsetmenizi rica ederiz. 

 Massive Bio servisinde özellikle, somatik yani kati kanser türleri ki bunlar akciğerde, pankreas, mide gibi kanser türleridir ve kanserin her evresinde ki her yastaki hastalara yardımcı olabiliyoruz. 

Online olarak kanser hastaları direkt Massive Bio'ya ulaşabiliyor. Hastaneler, klinikler, onkoloji merkezleri ile çalışarak hastalara ve doktorlara hizmet sağlayabiliyor. Ayrıca, izin alarak oluşturduğumuz veri platformunda ilaç şirketlerinin daha etkili ilaçlar yapabilmelerine ve sigorta şirketlerini daha uygun bütçelerle hastalara poliçeler sunma konusunda süreçlerimizi oluşturuyoruz. 150bin den fazla kanser hastasına destek veren Cancer Treatment of Amerika bizim platformumuz ve deneyimizden yararlanarak hastaların bir kısmini bize yönlendirebiliyor. Türkiye’de Anadolu Saglik Merkezi ile bu alanda iş birliğimiz var. 2016 sonu itibari ile yaklaşık 350 hastaya yardımcı olmuş olacağız, 9 tane de kurumsal şirketle anlaşma sağlamış bulunuyoruz. 

Massive Bio 2017 yılına kadar bu sayısı 1000’e çıkarmayı hedefliyor. Türkiye dışında hangi ülkelerde faaliyet gösteriyor veya işbirliği yapıyorsunuz? ABD merkezli ve çalışanlarının takati Amerikalı bir şirket olarak hastelimizin büyük çoğunluğu ABD’deki kanser merkezlerinde, kanser gruplarından gelen hastalardan oluşuyor. Ayrıca, Türkiye’de yaklaşık 30 hastaya yerel olarak destek sağladık ve bir kısmında ABD’de klinik denemeler ücretsiz katılımları konusunda yardımcı olduk. Bunun dışında, Yunanistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, İngiltere, Birleşik Arap Emirlikleri, Kanada, Kolombiya, Romanya, Brezilya ve Rusça konuşulan ülkelerden hastalarımız oldu ve çalışmalarımız yerel veya bölgelese partnerler ile devam ediyor. Bir kanser hastasının kişisel tüm bilgileri, tedavi gördüğü ana kadarki uygulamaları, ilaçları buna karsı hastalığın verdiği tepkiyi dikkate alarak online platformumuz üzerinde tedavi öneri haritasını ve raporunu oluşturuyoruz. Teknoloji ve kendi alanında söz sahibi bilim insanlarını bir araya getirerek kanser hastalarının yaşam süresini arttırılması, süregelen tedavi süreçlerine göre ekonomik avantajlar sağlamasında kolaylıklarla öne çektiğini düşünüyoruz. Ayrıca daha önce benzer hastalığa yakalanmış hastalar ve alınan sonuçlar ile karşılaştırmaları hastanın doktoru online olarak değerlendirme imkân oluşuyor. 

Algoritmamız; dünyaca ünlü onkolojisiler (Dana Farba ve Fox Chase gibi) ve şirketlerle (Thomsen Reuters gibi) yapmış olduğu anlaşmalar sonucu elde ettiği bilgi havuzundan besleniyor. Hastalarının gen haritasındaki özelliklere bakarak sadece o kişiye özel tanı ve tedavi opsiyonları sunuyoruz; hastalarının tedavilere verdiği tepkilere göre de algoritmasını iyileştirebiliyoruz.

Massive Bio Kurucuları Bize ücretsiz olarak ulaşın sizi kanser tedavinizde destekleyelim en iyi ABD'li onkologlarla size uygun en iyi tedavi yol haritasını evinizden ayrılmadan oluşturalım.

17 Mart 2017 Cuma

NetteSosyal - Sosyal Platforum


Merhaba arkadaşlar; Şimdi sizlere Nette Sosyal olan www.nettesosyal.com olan internet sitesinden bahsedeceğiz. Bilgisayardan tutunda mobille ilgili merak ettikleriniz herşeyi bulabilceğiniz bir forum blogu. Tasarım olarak üst düzey  olan blogta; Haberler, pc-mobil, E-kitap, Eğlence, WebMaster, Kişisel, Video katagorileri bulunmakta. Çok yararlı bilgilerin bulunduğu blogun espiri anlayışı ile yazdığı makalelerden de okurken keyif almak ve kahkahalar atmakta mümkün :) O yüzden Nette sosyal muhakak takip edin! Aynı zamanda ise facebook, twiter ve instagramdan takip ederek en direk yoldan sosyal medya üzerinden yeni yazılan yazılara ulaşabilirsiniz.

Müzik, film, dizi ve kitaplara ulaşabilirsiniz. Bu konuda kültürel bazda da oldukça yüksektir. Web araçlarında  ise wordpress grafik temalar araçlara ulaşabilirsiniz. Kişisel kategorisinden her konuda bir forum bulabilirsiniz. Haberlerden ise bütün konularda gerekli bilgiler bulabilirsiniz.

Nette Sosyal sitesini diğer sitelerden ayıran özelliklerden bir kaçı ise düzenli içerikle en kapsamlı içeriklerin bir arada olmasıdır. iyi bir yazar kadrosunun olması iyi içerikler üretmenin temelidir. Nette Sosyal ekibi ise bu konuda usta olmasıyla ilgi ve dikkat çekmektedir.Sizler de bu siteyi devamlı olarak takip edebilir. Konularda yorumlarda bulunabilir. eğer ki yazma yeteneğiniz varsa yazar olabilir. Oyunlar oynayailir.  Blog site yaptırabilirsiniz.

http://www.nettesosyal.com/

NetteSosyal - Sosyal Platforum

Acil İlan - Araç, Daire, Arsa, İş İlanları


Acil İlan - Araç, Daire, Arsa, İş İlanları


Acil İlan sitemize artık sizlerde ücretsiz olarak ilan verip veya ilanlardan kendinize uygun ev, araba, arsa, gayrimenkul, teknoloji, elektrikli ürünleri, iş ilanlarını bulabilirsiniz %100 güvenli olan www.acililan.net sitemiz sizler için tamamen ücretsiz bir ortam sağlayarak sizlerin kolayca alışveriş yapabilmesi için tüm olanakları göz önüne sererek bir site geliştirdi.

Evinizi mi satacaksınız hemen konut ilanları 'na tıklayarak sizde evinizi diğer ilanların arasına ekleyebilirsiniz.

Araçlarınızı satmak istiyorsanız Otomobil ilanları 'na tıklayarak arabalarınızı en kısa sürede güvenilir bir şekilde satabilirsiniz.

Tüm ilanlara göz gezdirebilir güvenilir ödeme sistemi Get ile ödemelerinizi anında güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

Emlakçı , Galeri sahibi olanlar için özel ayrılmış mağaza –dükkanlar 'da internet üzerinden milyonlara hitap edip tüm ürünlerinizi burada sunabilirsiniz.


http://www.acililan.net/



16 Mart 2017 Perşembe

Özhan HAZIRLAR - İÇ MİMAR VE ÇEVRE TASARIMCI



İÇ MİMAR VE ÇEVRE TASARIMCI


Özhan HAZIRLAR 1981 yılında Hatay / Reyhanlı’da doğdu. 1999 yıllında Hacettepe Üniversitesi GSF İç Mimarlık ve Çevre Tasarımını 4.olarak kazandı. 2001 yılında iş hayatına başladı. Özhan HAZIRLAR 2005-2012 arası Aylık 65 milyon kullanıcısı olan Deviantart.com da en Prestijli yer olan Daily deviation ’7 adet çalışması ile seçilen ilk Türk iç Mimar


Web Sitemiz : http://ozhanhazirlar.com/


Anahtar kelimeler : iç mimar,Dekorasyon,Kafe,İç mimar istanbul,Türkiyenin en iyi iç mimarı,Dünyanın en,iyi iç mimarı,Türk tasarımcılar,İstanbulun en iyi iç mimarı,Ünlü iç mimar,En iyi iç mimar,Restaurant iç mimar,Otel iç mimar,Ev,Villa,Ofis,En iyi iç mimarlık ofisi,Mimar,En iyi mimarp,Katamaran,İç mimarı


 Özhan HAZIRLAR - İÇ MİMAR VE ÇEVRE TASARIMCI

15 Mart 2017 Çarşamba

Site BYS Aidat Takip Yazılımı


Site BYS; SiteApartman ve Bina Yöneticilerin aidat ve gider takibi ve yönetimleri için kullanacakları pratik ve kolay çalışan ve içerisinde ihtiyaç duyacağı tüm özellikleri barındıran bir iş yönetim platformudur.

Site Yönetim Programı Avantajları


Site veya binanızı daha etkin ve kolay yönetmenize yardımcı olur.
Şeffaf ve açık bir yönetim avantajı ile site veya apartman malikleri arasındaki sorunları minimize eder.
Karar alma ve yönetim uygulamalarında daha hızlı hareket etmenize katkı sağlayacak veriler sunar.
Yanlış giden ve hatalı işleyen noktaları tespit ederek gidermeye yardımcı olur…


Kimler Kullanmalı ?

Yönetim ile site/binada yaşayanların arasındaki problemleri en aza indirmek isteyen,
Aidat ve gider takibini profesyonel bir siteme kavuşturmak isteyen tüm yöneticiler,


Sitemiz : http://sitebys.com/

Anahtar Kelimeler : bina yönetim programı,apartman yönetim programı,site yönetim programı,apartman yönetici programı,apartman aidat programı,apartman yöneticiliği programı,site aidat takip programı

 Site BYS Aidat Takip Yazılımı