27 Haziran 2017 Salı

Uzman Şirketim | Online Kolay CRM, Personel, Satış, İş/Proje Takibi ve Cari Hesap Takibi


Programın Başlıca Yetenekleri : Online Kolay CRM, Personel, Satış, İş/Proje Takibi ve Cari Hesap Takibi

Uzman Şirketim | Online Kolay CRM, Personel, Satış, İş/Proje Takibi ve Cari Hesap Takibi

Şirket yöneticileri için bugün çok özel bir yazılım tanıtacağım. Bu yazılımın ismi, Uzman Şirketim şeklindedir. Yazılım sayesinde, yöneticiler şirketlerini en iyi şekilde kontrol edebilir.

Uzman şirketim ile çalışanlarınıza tek tuşla toplu olarak mesaj gönderebilirsiniz. Yazılım ile beraber, şirkette çalışanlar kendi aralarında da kolayca mesajlaşabilecektir.

Müşterilerinizin bilgilerini, bu program üzerinden kapsamlı şekilde kayıt altına alabilirsiniz.

Gelir gider kaydedebilme, fatura kesebilme, online fatura takibi yapma, ödeme alma, aylık ve yıllık gelir gider raporlaması çıkarma gibi yetenekler yine programda mevcuttur.

Müşterilerinizin sizden destek alabilmesi adına, son derece kullanışlı bir destek bildirim bölümü program içerisinde yer almaktadır. Bu destek bildirim bölümü üzerinden müşteri bildirimlerinizi kolayca takip edebilecek, onlara tek tuşla geri dönüş yapabileceksiniz.

Çalışanlarınızın özgün bilgilerini, sosyal medya hesaplarını, iletişim verilerini, maaşlarını, işe giriş tarihlerini ve daha pek çok bilgiyi yine program üzerinden kayıt altına alabilirsiniz.

Çalışanlarınız sistem üzerinden avans talebinde bulunabilmektedir. Siz de bu avans taleplerini kolayca görebileceksiniz. Maaş ve avans ödemelerini yine sistem üzerinden gerçekleştirme fırsatınız olabilir.

Şirket çalışanlarınızın izin günlerini takip etmek ve onlara izin vermek amacıyla yine programı kullanabilirsiniz.

Duyuru ekleyebilme, etkinlik oluşturma, özel mesaj gönderme, dosya paylaşma gibi özellikler de programda mevcuttur.

Özetlemek gerekir ise; iş takibi gerçekleştirmek, personelleriniz ile sağlıklı şekilde iletişim kurmak, fatura kesmek, gelir ve giderlerinizi takip etmek için siz de mutlaka Uzman şirketim'i tercih ediniz.

Yazılım ile ilgili aklınıza takılan hususlar olduğu takdirde, 0850 885 1456 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Arzu edenler, Uzman şirketim programını belirli bir süre boyunca ücretsiz olarak deneme fırsatı bulabilecektir. Programı denemek ve programın özelliklerini yakından keşfetmek adına, uzmansirketim.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

www.uzmansirketim.com

21 Haziran 2017 Çarşamba

İnstagram Takipçi Siteleri - İnstagram Takipçi Hilesi - İnstagram Beğeni Hilesi


Instagram Takipçi Hilesi


Sosyal medyanın günümüzdeki atılımıyla sosyal platformlar büyük bir gelişimin içine girdi ve son zamanlarda hemen hemen her yaştan kullanıcıya ulaşmakla kalmayıp herkesin hayatının bir numaralı odak kaynağı oldu. Ülkemizde sosyal medya kullanımı ilk olarak Facebook ve Twitter ile popüler hale geldi. Bu iki platformu kıskandıracak seviyede başarılı olan ve hala daha bir çığ gibi büyümeye devam eden Instagram bunu sosyal medya anlayışındaki farklı yaklaşımına borçlu.
Görselliği odak noktası haline getiren ve paylaşımların hepsinin görsel yani video ya da fotoğraf olmasını mecburi kılan Instagram bu farklı tutumu sayesinde kısa sürede çok büyük kitlelerin ilgisini çekti ve insanların son gözdesi olarak zirvede yerini aldı. Tabi ki bu gelişmelerle birlikte Instagram platformunda popüler olma çabaları da boy göstermeye başladı.
Popülerlik yakalamış, belirli bir takipçi seviyesinin üzerine çıkmış kullanıcıların Instagram üzerinden para kazanması bile mümkün. Durum böyle olunca takipçi sayısını arttırmak adına sahte takipçiler oluşturulmaya başlandı. Ya da sadece takip amacıyla birbirini hiç tanımayan kullanıcılar birbirlerini takip etmeye başladılar.

Takipçi Hilesiyle Beğeni Kazanmak

İnsanların birbirleriyle sadece takipçi sayılarını arttırmak için takipleşmeleri açık bir şekilde hile olarak görülmese de aslında bir instagram takipçi hilesi sayılabilir. Normal şartlarda takipçiler tanıdık kişilerden, hayranlardan ya da herhangi bir şekilde irtibatımız olmuş/olan kişilerden oluşur. Bu bahsedilen kişiler ise ünlü kişilerin paylaşımları altına takipçi aradıklarını, takip karşılığında kendilerinin de karşı hesabı takip edebileceklerini yazıyorlar. Hatta bu durum için oluşturulmuş, herkesin birbirini takip etmesi amaçlanan gruplar bile var.
Durum böyle olunca, bu yöntem "Takipçi" kelimesinin sözlük anlamına uymadığı için hile statüsünde değerlendirmemiz çok yanlış olmaz. Eğer bu yöntemle takipçi kazanmayı düşünüyorsanız, ün kazanmış insanların paylaşımları altına bakarak sizinle aynı fikirdeki kişileri bulabilir ve onları takip etmeniz karşılığında onların takibini kazanabilirsiniz. Bu yöntemlere başka bir deyişle instagram beğeni hilesi de diyebiliriz.

İnternet Siteleri Üzerinden Takipçi Kazanmak

Bu yöntemimiz hile olduğu kesin ve aslında takipçi hileleri içinde en çok tercih edilenidir. Oldukça basit olan bu yöntem için size karşılıklı takip sağlayan internet sitelerini ziyaret etmeniz yeterlidir. Karşılıklı takip kavramını kısaca tanımlamak gerekirse; herhangi bir takipçi sitesine karşılıklı takip için onay verdiğiniz taktirde o site sizin hesabınız üzerinden istediği kadar hesabı istediği şekilde takip edebilir.
Kullanıcıların hesaplarının kontrolünü bu şekilde ele geçiren sitelerin mantığı sisteme giriş yapmış tüm hesapların birbirini takip etmesini sağlamaktır. Bu yöntem her ne kadar basit olsa da kazandığın instagram takipçi kadar hesap takip ettiğiniz için çok mantıklı değildir. Çünkü 3000 instagram takipçi kazanmak için siz de 3000 veya daha fazla kişiyi takip etmek zorunda kalırsınız. Bu nedenle hesabınıza dışarıdan bakıldığında hile olduğunun anlaşılması çok kolay ve olasıdır.

Takipçi Satın Alarak Takipçi Sayısını Arttırmak

İnternet üzerinden instagram Takipçi Hilesi etiketiyle arama yaptığınızda karşınıza ilk ve en çok çıkan yöntem budur. Instagram'ı ister iş amacıyla isterseniz de tanıdıklarınızı, çevrenizi takip etmek için kullanın, sahip olduğunuz takipçi sayınız size yetersiz geliyorsa ve arttırmak istiyorsanız en etkili ve eğlenceli yöntem olarak "Takipçi Satın Alma" yöntemini kullanabilirsiniz. İsminden de anlaşılacağı gibi yöntem aslında çok basit.
Takipçi satın alarak instagram beğeni hilesi yapmanıza olanak sağlıyor. Tek yapmanız gereken Instagram için takipçi satan bir internet sitesi bulup istediğiniz kadar takipçi satın almak. Bu tarz siteler legal olmamakla birlikte, her sitenin kendine has satış yöntemleri vardır. Bazı siteler satış esnasında sizden hesap kullanıcı adınızı ve şifrenizi ya da hesabınıza giriş yapmanızı ister. Bazı siteler ise bunlara gerek duymadan satışınızı gerçekleştirir.

Neden Takipçi Satın Alınır Ve Nelere Dikkat Edilmelidir?

Instagram'ın genel mantığına baktığımızda amaç her zaman ön planda kalmak, her zaman gündemde olmaktır. Hangi amaçla kullanırsanız kullanın fazla instagram takipçi barındırmanız, gündemde kalmanızı sağlar ve yükselmenizi kolaylaştırır. Instagram üzerinden ürettiğiniz bir ürünün satışını gerçekleştiriyorsanız, fazla takipçi sayınızın olması insanların sizin üzerinizde olumlu bir bakış açısı yakalamalarını sağlar.

Bu sayede satışlarınızı arttırabilir ve daha çok kazanç sağlayabilirsiniz. Bütün bunları yaparken tabi ki düşünmemiz gereken en önemli nokta güvenliktir. Takipçi satın alma işlemimizi gerçekleştirirken hesabımıza erişim için bilgilerimizi isteyen siteleri gözü kapalı güvenmemeli hatta kaynağını bilmiyorsak kullanmamaya çalışmalıyız. Hesabımıza erişimle ilgilenmeyen siteler diğerlerinden daha fazla güven vermektedirler.


İnstagram Takipçi Siteleri-İnstagram Takipçi Hilesi-İnstagram Beğeni Hilesi

20 Haziran 2017 Salı

BD MÜZIK PRODÜKSIYON


Elektronik müzik günümüzde çok fazla yaygınlaştı. Peki bu iş ülkemizde ne kadar doğru yapılıyor. BD müzik prodüksiyonun vizyonu sadece ses tasarımı veya yazılım öğretmek değil, bu eğitimlerin yanında aynı anda klasik armoniyi yani müziği öğretmektir. Siteden Prodüksiyon derslerini inceleyebilir, Blog bölümünden yeni bilgiler edinebilirsiniz, İnstagramdan bizi ve işlerimizi takip edebilirsiniz. Sitemizden Öğrencilerin yaptığı işleri dinleyebilir, Aklınıza takılan soruları canlı yardım servisimiz üzerinden sorabilirsiniz.

www.barisdemirel.com

Anahtar Kelimeler ;
 Dj kursu , Ses Mühendisliği , Barış Demirel , Mix Mastering




BD MÜZIK PRODÜKSIYON

19 Haziran 2017 Pazartesi

Yuta Makina - Açılı Kafa, Manyetik Tabla, Tahrikli Takım, Hız Kafası,Takım Ölçme


Yuta Makina

Açılı Kafa, açılı, yatay veya dikey pozisyonlarda işlenmesi gereken parçaların tek seferde işleme merkezi, üniversal freze ve freze tezgâhlarına montaj edilerek parçanın işlemesini sağlayan makine ekipmanlarıdır. Açılı Kafalar aynı zamanda tezgâha ekstra bir eksen katmış olur. Faydalarına gelirsek eğer, parçanın işlenmesi süresinden tasarruf sağlar, rijit ve hassas bir yüzey elde edilir, verimliği artırır. Açılı Kafalar konusunda Dünya Markası Gerardi, standart ürün gruplarının yanında özel çözümlerde sunmaktadır. Yapı olarak kompakt gövdeye sahiptir. Dişlilerde ve rulmanlarda 1.sınıf kalite dünya markaları kullanılmaktadır. Açılı Kafaların Türkiye de satışını yapan ilk firmalardan birisi olan Yuta Makina aynı zamanda tamir ve teknik destek hizmetlerini de vermektedir. Açılı Kafaları ve hız kafalarını Yuta Makina bugün İstanbul, Bursa, Ankara, Gaziantep, İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinde satışını yapmaktadır. Makina ve metal sektöründe açılı kafa ve hız kafası denince akla ilk gelen firma olma niteliği gösteren Yuta Makina, güçlü mühendis kadrosu ile her tip açılı kafa ve hız kafası ihtiyaçlarınızı karşılayacak çözümler üretmektedir. %90 stok ürün ile hizmet veren Yuta Makina siz değerli müşterini hizmet vermekten onur duyar.

 Anahtar Kelimeler : Açılı Kafa, Manyetik Tabla, Tahrikli Takım, Hız Kafası,Takım Ölçme

Yuta Makina - Açılı Kafa, Manyetik Tabla, Tahrikli Takım, Hız Kafası,Takım Ölçme


 

18 Haziran 2017 Pazar

Çocuk Gelişimi - Eğitici oyuncaklar


Adından da belli olduğu üzere zekâ oyunları ve oyuncaklar çocukların gelişimi için birer araçtır. Bu oyuncaklar sayesinde çocukların özellikle zihinsel becerileri başta olmak üzere; planlama yetenekleri, hızlı karar verme, çabalama, strateji gelişimi, odaklanma yeteneklerini geliştirebilir ve çocuk üzerinde eksi yönlerini bulmak için gereklidir. Bu tür oyun ve oyuncaklar çocuklara erken yaşta doğru bir şekilde verilmeli ve takip edilerek çocuk üzerinde ki oluşan etkenler gözlemlenmelidir. Erken yaşta bu oyun ve oyuncaklarla tanışan çocuklar okula başladıklarında eğitim hayatında da bir adım önde olacak ve pratik zekâsını kullanma yeteneğini gösterecektir. En önemli konulardan biriside çocuklara doğru yaşta doğru oyuncakların verilmesidir. 

Örneğin; 1 yaşındaki bir bebeğe kendine zarar verebileceği, yaşına göre büyük oyuncaklar kesinlikle verilmemelidir. Aynı şekilde 3 yaşındaki bir çocuğa verilen oyuncaklar da mutlaka dikkat edilmelidir.


http://bilinco.com/

Çocuk Gelişimi - Eğitici oyuncaklar

16 Haziran 2017 Cuma

iPhone Casus Yazılım | Casus Yazılım


iPhone Casus Yazılım

iPhone casus yazılım iPhone’nun hangi bilgileri kaydeder? Dünyada teknolojik gelişmelerin çok çabuk ilerlediği her insanın hayatına yeni bir şeyin katıldığını biliyoruz. Bir taraftan bu gibi gelişmeler hayatımızı çok kolaylaştırıyor diğer taraftan yeniliklerle beraber yaşamımızı zorlaştıran şeyleri öğrenmiş oluyoruz. Gelişmelerle ticaret, sanayi, sağlık, tarım dahil olmak üzere her alanda karşılaşabiliriz. Elbette teknik cihazlar da istisna olmadı.
Son zamanlarda akıllı telefonlar, tabletler, bilgisayarlar her kişinin hayatında çok önemli bir yer alıyor. Teknik cihazların iyi çalışması için teknolojik alanda çalışanlar bize her türlü yazılım ve uygulamaları sunuyorlar.

Hemen Sipariş Verebilir, Telefonunuz İçin Her Türlü Yazılımları İnceleyebilirsiniz, Üstelik %15 İndirim Kısa Süreliğine Sizlere Sunulmaktadır.


İphone Casus Yazılım

http://casus-yazilim.com/

iPhone Casus Yazılım | Casus Yazılım

12 Haziran 2017 Pazartesi

Yaratıcı Zeka


ZEKA

Zeka psikolojik bir kavramdır. Onu diğer kavramlardan ayırt eden şey bizim için olan önemidir. Yapısı oldukça karmaşık olan kavram soyut bir kavramdır, gözümüzle göremeyiz ancak varlığını biliriz. Tıpkı diğer psikolojik kavramlar gibi. Geçmişten günümüze insan zekasını ifade edecek bir çok kavram kullanıldı. Zekanın varlığını ve düzeyini ölçme adına yapılan ilk deney Fransa’da gerçekleştirilmiştir. Yaklaşık yüz yıl önce Fransa’da eğitim gören, eğitim ve öğrenimde güçlük çeken öğrencilerin diğer öğrencilerden ayırt edilme amacıyla ortaya çıkarılan ve ‘Binet-Simon’ adı verilen test ile gerçekleşmiştir. Binet, zekanın sanılanın aksine hafıza alanı,tepki verme hızı  ve hissetme netliği gibi daha basit olan kavramlarla değil ; düşünceyi kullanabilme ve onu kendi arzu ve isteklerine dönüştürebilme, etrafında olan ve gelişen şeyleri kavrayabilme, kesin kararlar verebilme ve hataları fark edebilme gibi daha karmaşık yapıda olan görevlerde görülebileceğini savunmaktadır. Ancak o da bu karmaşık yapıda olan kavramların direkt olarak, somut kavramları ölçer gibi ölçmenin mümkün olmayacağının farkındadır. Bu yüzden testini bu ölçümün yapılma gereği duyulan öğrencilere çözümü güç olan ve kuvvetli bir zihin aktivasyonu gerektiren karmaşık yapıdaki problemleri sorarak gerçekleştirmiştir. 
Çünkü insan zekasının çözümü ve yorumu ancak böyle bir şeyle daha güvenilir bir biçimde gerçekleştirilebilir.

Binet’ in hazırladığı bu ölçek 1908 yılında tekrar bir düzenlemeye sokularak insanların yaş gruplarına göre ayrı şekiller verildi. Daha sonraki yıllarda devrin ünlü bilim insanlarından olan Stern zeka testleri için yeni bir öneri sundu (1912). Bireylerin sahip oldukları zeka yaşının, normal yaşlarına bölünmesiyle ‘zeka bölümü’ denilen günümüzdeki adıyla IQ  (Intelligence Quotient)  adı verilen sistem. Ancak  Binet-Simon ölçeği gelişimini sonraki yıllarda da sürdürmeye devam etmiştir. Bilim insanlarının ilgisini çeken bu yöntem yıllar içinde değişik fikirleri de kabul ederek gelişmiştir. 1916 yılında yine dönemin bilim insanlarından olan ve zeka üzerine yaptığı araştırma ve incelemeleriyle tanınan Terman bu ölçeği standart bir hale getirmiştir. Ve ölçek son halini almaya başlamıştır. 3 ve 16 yaşındaki çocuklar için standartlaşan ölçek , ‘Stanford-Binet Zeka Ölçeği’ ismini alıp son haline kavuşmuştur. Bu ölçek esas alınarak hazırlanan bir çok ölçek ve test daha sonraki yıllarda da gündeme gelmiştir. Ancak bir süre sonra bazı eleştiriler duyulmaya başlanmıştır. Binet ölçeğinin bireylerin sahip olduğu genel zeka yerine okul zekasını ölçtüğü söylentilere yayılmıştır. 1960 lı yıllarda Terman ve yardımcısı, aynı zamanda öğrencisi olan Merril ile birlikte ‘Zeka Bölümü’  uygulaması yerine IQ sistemine yenilik katarak kullanmaya başlamıştır. Ortalaması 100 olan ve standart sapması alındığında 16 sonucu elde edilen bir puan sistemi oturtuldu. Testin genelinde fazla bir değişiklik yapılmamaya çalıştılar. daha sonraki yıllarda teste eklenen bazı bölümlerle testin ölçülebilirliğini kolaylaştırdılar.

Zeka ölçeği olarak kullanılan ve tüm dünyada yaygın olarak kullanım süren başka bir ölçek ise Wechsler ölçekleridir. Diğer ölçeklerde olduğu gibi bunun altında yatan sanı zeka kavramının bir bütün olduğu düşüncesidir. Ünlü bilim adamına göre zeka kavramı: bireyin çevresinde olanları algılama ve bunlarla baş edebilme gibi doğal yeteneklerini kapsayan bir ölçüttür. Bireye uygulanan bu ölçme testleri birey ile algıladığı çevre arasında gerçekleşen özel bir iletişim türüdür. 
Wechsler ölçeklerinin ortak özellikleri bulunmakla birlikte yapısal olarak neredeyse aynıdırlar.  Günümüzde 06-16 yaş grubu arasında kullanılmaktadır. Test iki ana bölümden oluşmaktadır: sözel bölüm ve performans bölümü. Ana bölümler kendi içlerinde değişik alt başlıklara ayrılmıştır: benzerlikler, aritmetik, sayı dizisi, yargılama, sözcük dağarcığı, genel bilgi; şifre, labirentler, parça birleştirme, resim tamamlama, resim düzenleme, küplerle desen. Sözel testler bireyin okul başarısı, sözel algılama ve ifade, toplumsal görüşleri, hafıza süreleri gibi ölçütler hakkında bilgi verirken; performans testleri sıralama becerileri, uyarana verilen tepki ve baş edebilme kabiliyeti, görsel faaliyetler, sembol ve şekillerin algılanması, sıralanması, kopyalayabilme gibi ölçütler hakkında bilgiler verir. 
Test bazı devlet hastanelerinde uygulanabiliyorken bir çok devlet hastanesinde böyle bir imkan yoktur. Wechster testini yapabilmek için testin sertifikasını almak gerekmektedir.


Geçmişten günümüze geliştirilen ve kullanılan bir çok ölçek vardır. Bunların bireyler üzerinde uygulanması sonucu toplumların sahip oldukları genel zeka seviyeleri hakkında bilgi sahibi olmaktayız. Tüm bu verileri herhangi bir tablo veya grafiğe aktardığımız takdirde kişilerin yaş gruplarına göre oluşan bir eğri elde etmekteyiz. Zeka eğrisi adı verilen bu eğrinin bir ucunda zeka seviyesi düşük olan bireyler, diğer ucunda ise zeka seviyesi yüksek olan bireyler yer almaktadır. 

Günümüzde toplumdaki bireylerin sadece %2 lik kısmı 130 ve üzeri IQ seviyesine sahiptir. IQ seviyesi yükseldiği takdirde bu oran %0.02 ye kadar düşmektedir. Genel üstün zekalı görüşü olarak ; sakar, utangaç ve asosyal olan kişiler gösterilse de yapılan araştırmalar bu duruma zıt şekildedir. Araştırmalar sonucunda üstün zekalı insanların daha uyumlu, dikkatli, sosyal çevresinde başarılı ve sevilen kişiler olduğunu göstermektedir. Terman tarafından 1920 yılında yapılmaya başlanan ve hala devam edilen bir uygulama ile IQ derecesi 140’ın üzerinde olan üstün zekalı bireylerden oluşan sayıca oldukça fazla olan bir grup 60 yıl boyunca düzenli olarak incelenmektedirler. 
Bu grupta bulunan kişiler en başından itibaren sosyal çevrede her türlü alanda yaşıtlarına nazaran her zaman önde olmuşlardır. Kariyerlerinde başarılı birer birey olup aldıkları ödüller ile toplumda da kendilerini belli etmişlerdir. Ancak grupta önemli denebilecek başarısızlıklara da rastlamak mümkün olmuştur. Aynı zamanda bu çalışma üstün zekalı bireylerin her zaman başarılı olamayacağını da bize göstermiştir. Yüksek IQ her alanda başarı getirmeyeceği gibi tamamen başarısızlık ile de bağdaştırılamaz.


Anahtar Kelimeler: Yaratıcı ZekaZeka Gelişimi, Zeka Oyunları



Yaratıcı Zeka

5 Haziran 2017 Pazartesi

Kahve Gibi Kahve | Taze, pratik filtre kahve


Kahve Gibi Kahve, Sizlere hazır paketlenmiş olarak kolay kullanımlı ve temiz paketlerde hazır filtre kahve imkanı sunuyor, kargo'da ücretsiz.
Kahve Gibi Kahve sayesinde sizlerde ofisinizde, evinizde ve iş yerinizde taze kavrulmuş kahveinizi rahatça en kısa sürede hazırlayıp hiç uğraşmadan keyifli bir şekilde kahvenizi yudumlamak istemez misiniz? Biraz kahve molası sizlere de iyi gelecektir o zaman. Filtre Kahve'nin en kolay hazırlanış biçimi ile uğraşmadan çok kısa sürede içerisinde kahvenizi hazırlayıp yudumlayabilirsiniz, sizde sipariş vermek için hemen ; https://www.kahvegibikahve.com/ adresine tıklayıp sipariş verin ve kahve'nizin keyfini çıkartın.

https://www.kahvegibikahve.com/

Kahve Gibi Kahve | Taze, pratik filtre kahve

2 Haziran 2017 Cuma

Selin Kılıç | Profesyonel Kalıcı Makyaj


Kalıcı Makyaj ile Daima Hazırsınız!


Selin Kılıç | Profesyonel Kalıcı Makyaj

Son yılların en gelişen sektörlerinden biri olan kozmetik ve güzellik dünyası, teknolojik yenilikleri bünyesine ekleyerek hanımlar için eşsiz çözümler sunuyor. Eskiden çözümsüz kalan, günü kurtaracak şekilde kapatılan cilt problemleri şimdilerde teknolojik ekipmanlar, eğitimli personeller alanında uzman kişiler tarafından yapılan kalıcı işlemler ile cilt adeta yenilenerek kusursuz bir görüntü kazandırıyor. Seyrek kaşlar, dudaklardaki minik şekil bozuklukları, dökülen kaşlar, kötü görünümlü dudaklar ve daha birçok güzellik sorunu yenilenen sistemler ve deneyimli eller ile anında müdahale edilerek eskisinden daha güzel hale getirilebiliyor. Güzellik ve tedaviyi bir arada sunan bu müdahaleler kişilerin görüntüsüyle birlikte ruh halini de tazeliyor.

Kalıcı makyaj teknolojisi güzellik sektörünün yükselen yıldızlarından biri kabul ediliyor. 3D kıl tekniği ile yapılan kalıcı makyaj, cilt hassas olduğu için özel ekipmanlarla büyük bir incelikle uzman tarafından yapılır. Kalıcı makyaj yaptıracak olan kişilerin cilt tipini, kaş, dudak yapısını inceleyen uzmanlar, kişiye özel uygulamalar yaparak tek tip işlemin önüne geçer ve doğal bir sonuç elde eder. Kalıcı makyaj bütün olarak yapıldığı gibi sadece belli bölgeye de uygulanabiliyor. Özellikle kalıcı eyeliner uygulaması en çok tercih edilenlerden. Zira uzun süren, büyük bir titizlik isteyen eyeliner sürme işlemi kısa sürede uzman eller tarafından yapılarak hanımların bakım süresini kısaltıyor. Çalışan kadınların kurtarıcı bu işlem daima güzel ve bakımlı görünmeyi sağlıyor. Kalıcı makyaj ve benzeri tüm uygulamalarda yüzdeki kusurları kapatıp, daha ideal bir görüntü yakalamak nihai amaç olsa da işlemin ana ekseninde “doğal görüntü” bulunuyor. Doğal güzelliği mikro işlemlerle öne çıkaran uygulamalar sonucunda kişi daha net bir görünüme kavuşurken aynı zamanda yaptırdığı bakım sayesinde ciltteki kötü etkileri gidererek sağlıklı bir cilde kavuşuyor. Üstelik uzmanlar işlem öncesi ve sonrası kontroller, dikkat edilmesi gereken detaylar gibi hususlar üzerinde durarak müşterilerine uzun ömürlü, kaliteli hizmet veriyor. Kalıcı makyaj, dudak dolgusu, dudak renginde değişiklik, kaş uygulamaları gibi işlemlerin hepsi mikro işlem kabul edilip özel ekipmanlarla yapıldığından gayet güvenilir ve mutlu eden işlemler sayılıyor.



Selin Kılıç kalıcı makyaj konusunda deneyimli ve eğitimli bir uzman olarak uzun yıllardır sektörde verdiği hizmetler ile bilinen, özel bir kliniğe sahiptir. Kalıcı makyaj Selin Kılıç için son yılların en çok sevilen trendlerinden biri şeklinde tanımlanıyor. Bakımsız, özensiz görüntüyü yıkan, uykusuz ve yoğun tempolarda dahi kadınların güzel görünebilmesini sağlayan Selin Kılıç; bugüne kadar hizmet verdiği müşterilerinden aldığı olumlu dönüşler, mutlu sonuçlar ile yükselen bir yıldız kabul ediliyor sektörde. Güvenle Selin Kılıç’a gelebilir, mutlulukla ayrılabilirsiniz. 








Anahtar Kelimeler : Kalıcı Makyaj, kıl tekniği ile kalıcı makyaj, kaş kontür, dudak kontür, kalıcı eyeliner, kalıcı kaş makyajı

İstanbul Çilingir - 0507 766 51 26


Evlerde ve iş yerlerinde kullanılan her türlü eşya ve araç dışarıdan gelecek olan tehditlere karşı kilitler ile korunur. İlk zamanlarda hiç sorun çıkarmayan kilitler bir süre sonrasında farklı sıkıntılara neden olur. Kimi zaman da kişiler kilitli eşyalarının anahtarlarını kaybederler. www.anahtarci.website Örneğin bir ev ya da arabanın anahtarının kaybedilmesi sonrasında buralara girilmeyecektir. Böylesi durumlarda ise devreye çilingir girer. İstenilen anahtarların kopyalarının çıkartılması, kilide uygun anahtarın yapılması, kilide barel takılması, kilitleri şifrelerinin çözülmesi gibi işlemler çilingir tarafından yapılmaktadır. Çilingir hakkında sorulan soruların başında bu mesleğin iş alanları gelmektedir. Günümüzde kilitli alet ve eşyaların bulunduğu her yerde çilingir hizmetinden yararlanılır. 


http://www.anahtarci.website/


0507 766 51 26

ANAHTAR KELİMELER : BAĞCILAR ÇİLİNGİR, 7/24 ÇİLİNGİROTO ÇİLİNGİR, KASA ÇİLİNGİR, HALKALI ÇİLİNGİR


İstanbul Çilingir - 0507 766 51 26

Medical Statistic


Medical Statistic, 2008 yılında Biyoistatistik Uzmanı Hüseyin Candan tarafından kuruldu. Deney ve klinik çalışmalarda verilerin analizi ve sonuçların yorumlanması, veri girişleri, tıbbi makale ve tez danışmanlığı, tıbbi çeviri ve proof reading gibi geniş bir yelpazede istatistiksel danışmanlık hizmeti sağlamaktadır.

Kurulduğu günden beri sağladığı hizmetlerle yaptığı işlerin her zaman arkasında olan, reklamdan çok referanslarla büyüyen ve gelişen bir yapı olmaktan gurur duyuyoruz.

Uzman Biyoistatistikçi, İstatistikçiler, Tıbbi Danışmanlar, Grafikerler ve Çevirmenlerden oluşan kadromuz, araştırmanızın her anında kaliteli, güvenilir ve hızlı sonuçları ile yanınızda olacaktır.



Anahtar Kelimeler : Biyoistatistik, Veri analizi, İstatistik analiz, Tıbbi istatistik, İstatistiksel analiz, İstatistik danışmanlık, tez yazma, tez yazdırma, makale yazma, tıbbi yazarlık, Tıbbi ingilizce, Tıbbi çeviri, İngilizce makale çeviri, Makale İngilizce çeviri, Dil redaksiyonu



1 Haziran 2017 Perşembe

Metin2YANGTR | Metin2 Yang Uygun Ve Ucuza Satın Alma 7/24 Anında Teslimat %0 Komisyon


Metin2YANGTR olarak sizlere Metin2 Yang TR satın alma ve birçok online oyun işlemlerinde 7/24 anında hizmet vermekteyiz. Sektörde uzun yıllardır tecrübeli ekibimizle gerek hızlı teslimat gerek müşteri memnuniyeti bakımından elimizden geleni sizlere sergiliyoruz. En uygun fiyatlarımızdan yararlanmanız için sizleri sitemize bekliyoruz. %0 Komisyon Kart Ödemesi, Havale/EFT, ATM, Metin2 Yang Mobil Ödeme seçenekleriyle sizlere hizmet vermekteyiz.

https://www.metin2yangtr.com

Anahtar kelime :
 metin2yangtr şikayet, metin2yangtr, metin2 yang, metin2 yang satın alma, metin2 yang satan siteler, metin2 yang tr, metin2 yang satışı, metin2 yang fiyarları


Metin2YANGTR | Metin2 Yang Uygun Ve Ucuza Satın Alma 7/24 Anında Teslimat %0 Komisyon