16 Aralık 2018 Pazar

Eşleri Barıştırma, Evlilik Kurtarma - Medyum Tufan


EŞLERİ BARIŞTIRAN VEFKLER TILSIMLAR

Eşler arasında ayrılmaların ya da dargınlıkların pek çok farklı sebebi bulunabilecektir. Bunlar iki tarafça da biliniyor ve algılanıyor ise çözüm için önemli bir merhale kat edilmiş demektir. Fakat bazı durumlarda, kimse sebebini bilmeden sorunlar baş gösterdi, çok güzel giden evlilik çatırdadı ise ortada bir büyü durumu olabilecektir.
Büyü olduğunu anlamak için farklı bazı göstergeleri irdelemek gerekir. Kocanızın, bir başkanın yapmış olduğu büyü neticesinde sizden ayrılmaya çalıştığına emin iseniz, bu durumu sadece izlemekle kalmayın. Kendi iradesi ile hareket edemiyor olabileceğini aklınızdan çıkarmayın. Eğer bir büyünün tesiri altında hareket ediyorsa, ancak her türlü büyü bozma konusunda, vefk ve tılsımlarkonusunda bilge   Medyum  TUFAN sizin sorunlarınızı çözebilir.
Büyü ve sihir; insanların kendi iradesinin dışında, yani etkisi olmadan, düşüncelerini yönlendirip metafizik dünyasındaki fikirlerini olumsuz yöne çevirerek manevi enerjilerine müdahale edilmesidir. Bu müdahale geçici veya kalıcı yapılabilir. Aracı olarak cinler de kullanılır. Peygamber Efendimiz bir hadislerinde “Kim (sihir maksadıyla) bir düğüm vurur sonra da onu üflerse sihir yapmış olur. Kim sihir yaparsa şirke düşer. Kim bir şey asarsa, o astığı şeye havale edilir.” (Nesâî, Tahrîm 19, (7, 112) buyurmuştur. İnsana fayda sağlayacak işlerin elde edilmesi, zarar verecek eylemlerin önlenebilmesi ancak Allah’ın dilemesiyle olur.

ÖZEL DUALAR

Felak ve Nas sureleri de Rabbimizin insi ve cinni şeytanlardan bizleri koruması için destek niteliğindedir. Varsa çevremizde takva ehli, ilim sahibi, Allah rızasını gözeten ve bu işlerden bir menfaat sağlamayan hak dostu bulmalıdır. Onun tavsiyesine kulak vermeli ve bu müşkül durumdan Allah’ın izniyle kurtulmak için dua etmelidir.
Vefk ve Tılsımlar ise Osmanlı padişahları tarafından bile kullanılmış, temeli ebcet hesabına dayanan kuran ayetleri, sureler ve bunun gibi şeylerle yapılan bir uygulamadır. Günümüzde vefkin kullanımına ve yaptırılmasına çok aşırı dikkat edilmesi lazımdır. Zira İslam inancına uygun davranmak ve hem sebepleri hem de şifa verecek sonuçları ancak Allah’tan beklemek gerekmektedir.
Konuyla ilgili danışmak ve bilgi almak için Medyum Tufan ile görüşebilirsiniz. (0534 850 26 59)
Anahtar Kelimeler : Medyum, Aşk BüyüsüBağlanma Büyüsü
Eşleri Barıştırma, Evlilik Kurtarma - Medyum Tufan

GİDEN SEVGİLİYİ GERİ GETİRME-SEVDİĞİNE KESİN KAVUŞMA - Medyum TUFAN


GİDEN SEVGİLİYİ GERİ GETİRME

Defalarca karşılaştığımız sorulardan birkaçı “giden sevgili geri getirme, sevgilim gitti geri gelir mi?” gibi sorulardır. İnsanlar kendi ilişki durumlarını incelediğinde; aşk yaşadığı insanla arasında sorunları olabilir. Eşler arasındaki sorunların en büyük sebebi, sorunun neden kaynaklandığının bilinmemesidir. Aralarında bir şeyler geçer, fakat sebebinden hep uzak yaşarlar. Çünkü onları sebepler korkutur. Her iki taraf da suçun kendinde çıkacağı düşüncesiyle, arasındaki tatsızlık sebebini irdelemek istemezler. Bu bilgilerden sonra başlangıç noktasına geri dönecek olursak “sevgilim neden gitti” sorusunun cevabını öğrenip ona göre hareket etmek gerekir. Yapılması gereken sorunlarımızın büyüklüğüne ve durumuna göre tıp biliminin psikoloji veya psikiyatri dallarından yardım alarak ilk aşamamıza başlayabiliriz. Bunun yanında en önemli destek Allah (c.c.)’ın bize istemeyle ilgili verdiği “tılsıma” sarılıp bol bol dua etmek gerekir.
Dua insanın her an her dakika içinden geldiği şekilde Allah’a yakarmasıdır aslında. En önemli çözümlerin karışım formülü dua, büyü bozma için kullanılan tılsım, vefk vb. gizli tüm ilimlerin mihenk taşıdır. Çözümün başlangıcında yanlış adımlarla yürüyen işler, insanları da felaketlere sürükleyebilir. Örneğin en kısa yol olarak gördükleri büyü ve sihre meyil edenler, sonucunda zarar göreceklerinin farkında olmazlar. Çünkü mutluluğunu, iradesi dışında hareket eden bir sevgilinin ellerinde aramaya devam edecektir. Tekrar etmek gerekirse iradesiz bir sevgili olmanın ne demek olduğu aşikârdır. Bunun sonucunda yaşanacak ruhsal sorunu ve problemleri saymak bile istemiyorum.

Ayrılıklar İçin Çözüm Yolu Medyum Tufan Tufan (0532 484 30 33)

Büyük aşklar ve büyük ilişkilerin fedakârlık ve emek isteyeceğini unutmamalıyız. Sevgililer sorununu inceleyip her türlü çabayı denedikten sonra, dinimizde de büyünün var olduğunu dair kesin bilgilerin olduğunu bilerek, verilen sınırlar içinde kalıp uzmanlardan danışmanlık yardımı alabilirler. İslami çerçeve dâhilinde büyü bozma için profesyonel destek alınmalıdır. Tufan Hoca büyü bozma ve bunların etkisinden kurtulma ile ilgili sizlere en doğru şekilde danışmanlık yapar.  Medyum Tufan Hoca gizli ilimler de eksik kaldığınız noktada Allah’ın yardımıyla manevi yönleriyle sizleri tamamlar. (0532 484 30 33)
Anahtar Kelimeler : Medyum, Aşk BüyüsüBağlanma Büyüsü


GİDEN SEVGİLİYİ GERİ GETİRME-SEVDİĞİNE KESİN KAVUŞMA - Medyum TUFAN

Medyum TUFAN - Medyum, Aşk Büyüsü, Bağlanma Büyüsü


MEDYUM TUFAN KİMDİR ?

Medyum Tufan Hoca, Tufan TUFAN ismini tescillemiş çok ünlü ve başarıları ve yaptıkları ile anılan bir değerdir.  Tescil konusu ise Danışmanlık; Film – Sinema Yapımcılığı; Turizmcilik; Tekstil; Dış Ticaret ve YILDIZ FALCILIĞI konularındadır.  Medyum Tufan Hoca çok yönlü fakat oldukça mütevazı ve beyefendi bir insandır. Televizyon yapımcılığına da başlamış olan Tufan Tufan’ın üretmeye başladığı televizyon projeleri çok yakın zamanda yayınlanmaya ve sizlerle olmaya başlayacaktır. Havas ve Ledün ilmi konusunda yaptığı derin araştırmalar sayesinde işin ilmini kapmış olan hocamız, “Padişahların Tılsımları” ve “Kuran Işığında Kaderin Şifresi” isimleri ile bilgi yüklü iki kitap hazırlamış olup, kitapları şu anda basım aşamasındadır.

Medyum Tufan (0532 484 30 33) Neden Bu Kadar Meşhur?

Medyum Tufan Hoca’nın bu güne değin onlarca öngörüsü tutmuştur. Bu nedenle de Sabah Gazetesi tarafından “Yılın En Medyatik Medyumu” ödülünü almıştır. Binlerce kez basına mülakatlar vermiş, yüzlerce kez usun süreli konuk olarak birçok programda görüş ve bilgisinden faydalanılmıştır. Beyaz ve Okan Bayülken tarafından icra edilen yılların eskitemediği Talk Şov programlarına, Türk Televizyon tarihinde ilk katılan medyum olma onurunu yaşamıştır.
Bu kadar saygı duyulmasının nedeni, fikirlerinin değerli olması, halkımızın onu sevmesi ve gerçek bir ilim insanı olmasıdır. Bu güne değin Avrupa’nın pek çok yerinden seminerlere katılmış olan Medyum Tufan Tufan Hoca (0532 484 30 33), özellikle Almanya ve İsviçre halkı tarafından da çok iyi tanınmakta ve pek sevilmektedir. Bununla birlikte ünü diğer ülkelere de hızla yayılmaktadır.
Medyum Tufan, halkımızı kandırmaz, çünkü ne kadar maddi olanaklar verilirse verilsin büyü yapmaz, büyüden uzak durur. Kendisinden büyü isteyenleri kibarca da olsa geri çevirir. Kendisine danışanları kibar ve beyefendi tavrı ile dinler, onların sorunlarına hızlı ve kesini çözümler bulmaya çalışır. Allah’ın da izniyle bu konularda oldukça başarılıdır. Gizliliğe çok önem veren Medyum Tufan Tufan (0532 484 30 33), ünlü danışanları bulunmasına rağmen, hiçbirinin ismini kendi reklam malzemesi olarak kullanmadığı için de ayrı bir yere sahip olarak sevilmektedir.
Medyum TUFAN - Medyum, Aşk Büyüsü, Bağlanma Büyüsü