30 Ocak 2019 Çarşamba

Hack Your Dream | HYD Blog


Hayallerinizi gerçekleştirmek için hazır mısınız ?

Muhteşem hayalleriniz olabilir, fakat hayallerinizi gerçekleştirmek için neler yapacağınızı bilmiyorsanız, yerinizde sayarsınız.

Hack Your Dream olarak, hayalinize giden yolda, size destek oluyoruz. 

Tam olarak ne yapacağınızı, nasıl yapacağınızı gösteriyoruz.

Başarılı bir girişimci, benzersiz bir yazar veya muhteşem bir dansçı olabilirsiniz.

Hayalinizi seçin, üye olun ve takipte kalın.

https://www.hackyourdream.com/


Hack Your Dream | HYD Blog

ToyzTen Oyuncak Diyarı


ToyzTen "Oyuncak Diyarı", EFPA TİCARET bünyesi altında 2019 yılında kurulan genç bir oyuncak sitesi. Piyasadaki pahalı ürün algısını ortadan kaldırmak ve müşterilerine kaliteli ürünü uygun fiyata sunma politikası ile yola çıkmış bulunuyoruz. 4500'den fazla ürün ile geniş bir ürün yelpazesine sahibiz. Onlarca kategori ile aradığınızı kolaylıkla bulabilirsiniz. 256 bit SSL sertifikası ile güvenliğiniz sağlanmakta. Ödemelerinizi 3D secure ile güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. Paytr ile kredi ve banka kartı ile alışverişlerinizi gerçekleştirebilir, dilerseniz 12 taksite kadar taksitlendirebilirsiniz. EFT ve havale yöntemleri ile de ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. ToyzTen olarak kaliteyi uygun fiyata ayağınıza getiriyoruz. Oyuncak diyarına yeni bir nefes ToyzTen. Instagram'da zaman zaman düzenleyeceğimiz çekilişler ile oyuncaklara ücretsiz sahip olabilirsiniz. 

Instagram adresimiz @toyztenn, ayrıca bizi Facebook'tan da takip edebilirsiniz. 

Facebook adresimiz www.facebook.com/ToyzTen

Sizde gelin sizde kazanın. ToyzTen

Anahtar Kelimeler : Oyuncak, oyuncak bebek, oyuncak araba


https://www.toyzten.com/

ToyzTen Oyuncak Diyarı 

28 Ocak 2019 Pazartesi

Kök Hücre ile Eklem Tedavisi | Kök Hücre ile Diz Tedavisi


Eklem kireçlenmesinin kıkırdak dokunun yıpranması ve eklem içi sıvısının azalmasıyla ortaya çıkan, yaşam kalitesini oldukça düşüren, ilerleyici bir hastalık olduğunu söyleyen Dr. Yüksel Büküşoğlu, eklem kireçlenmesine kök hücre tedavisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Dize kök hücre tedavisi, eklem kıkırdağındaki engellemek, tedavi etmek için çok olumlu sonuçlar vermektedir. Kök Hücre SVF (Stromal Vasküler Fraksiyon) Tedavisi olarak adlandırılan bu tedavi yöntemi ile kendi göbek çevresi yağ dokumuzdan elde edilen canlı kök hücrelerin hemen ayrıştırılarak, aktive edilerek, hiç bekletilmeden eklem içerisine enjekte edilmesi ile kök hücre tedavisi gerçekleştirilmektedir. Eklem kireçlenmesine kök hücre tedavisinin şikayetlerin ilerlemesini durdurduğu, kıkırdak ve bağ dokusundaki hasarı onarıp, iyileştirdiği bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Dize Kök Hücre tedavisieklem kireçlenmesine kök hücre tedavisi son derece başarılı sonuçlar verebilen bilimsel tedavi yöntemleridir.

http://www.ortocell.net/

Kök Hücre ile Eklem Tedavisi | Kök Hücre ile Diz Tedavisi

Fu Design


2014 yılından beri hizmet veren Fulya Mimarlık, Fu Design markası ile kuaför mobilya ve salon tasarımları yapmaktadır. Berber, Kuaför ve Güzellik salonlarınız için bizden fiyat ve fikir almadan yenileme yapmayın. Size tahmin ettiğinizden daha yakınız.

Anahtar Kelimeler : Kuaför Mobilyası, Kuaför salon tasarımı

https://www.fudesigntr.com/

Fu Design

Paykrip.Com- Türkiye'nin Kripto Para Borsası


Türkiye'nin yeni nesil bitcoin ve Kripto alt koin yatım aracı paykrip.com üyelerine fırsatlar sunmaya devam ediyor, bitcoin ve ethereum alım satımı borsa aracılığı ile 31.03.2019 tarihine kadar 0 sıfır komisyon ile alınıp satılabiliyor. 7/24 Para yatırma AKBANK ve Garanti BANKASI aracılığı ile hesaplara yansıtılmakla beraber isterse kulanıcılar aldıkları koinleri istedikleri hesaplara dakikalar içinde transfer gerçekleştirebiliyor. 2fa güvenlik ve çift kadman güvenlik sistemi ve soğuk cüzdanlar ile tüm hesaplar üst düzey güvenlik önlemleri ile korunmaktadır. Kripto paralarda En çok işlem yapan 2 kişiye IPHONE x hediyesi 31.03.2019 'a kadar devam etmektedir.

https://www.paykrip.com/

Anahtar Kelimeler : bitcoin,kripto borsa,ethereum borsa,bitcoin al,ethereum al,coin borsa


Paykrip.Com- Türkiye'nin Kripto Para Borsası

24 Ocak 2019 Perşembe

Küptepe - Küçükkuyu


KÜPTEPE


Ege'nin başladığı yer olan Küçükkuyu'da yeşilin maviyle buluşmasının en değerli meyvesi zeytindir. Bizimde öykümüz

1986 da zeytincilikle başladı. En güzel en doğal zeytinleri hem yetiştirdik hem sizlerle buluşturduk yıllarca. Sonra Ezinenin en seçme

peynirleri de girdi tezgahlarımıza. Her şeyin en güzelini en iyisini temin etme düşüncesiyle yıllarca hep en kaliteli ürünlerimizle marka

olmayı başardık. Şimdi de Kaz dağlarının bütün nimetlerini içinde barındıran yemeklerimizle sizlerleyiz.


Küptepe - Küçükkuyu

20 Ocak 2019 Pazar

Şifa Terapi Merkezi


Şifa Manuel Terapi merkezi




Bel ve boyun fıtığı ağrıları çoğu zaman hayat standartlarınızı düşüren dayanılmaz ağrılara sebebiyet veren, ayaklarda bacaklarda ve kollarda üşüme uyuşma his kaybı güç kaybına neden olan, genellikle  Uzun süre tedaviye devam etmenize rağmen hala sonuç alamadığınız çağımızın en sıkıntılı hastalığıdır.
Şifa Terapi Merkezinde boyun ve bel fıtıklarından ameliyatsız, iğnesiz, ilaçsız ve acısız manuel terapiyle kalıcı olarak kurtulmanız mümkündür.
Çoğu zaman birkaç seansta hastalarımızı eski sağlıklı günlerine kavuşturuyoruz. 
Ayrıca Şifa Terapi merkezinde ameliyat olmuş hastalara da manuel terapi uygulayabiliyoruz. 
MR sonuçlarını inceleyerek her hastaya ayrı özel terapi programı hazırlıyor ve yalnızca şifa bulacağına inandığımız hastayı kabul ediyoruz. Bu sebeple Muayene Ücreti Almıyoruz.
Bel ve boyun fıtığı ağrılarınıza kalıcı olarak hoşça kal demek ve Ayrıntılı bilgi için bize ulaşın.

Telefon: 0212 579 29 55 - 0552 379 29 55

http://www.sifaterapimerkezi.com/

Şifa Terapi Merkezi

17 Ocak 2019 Perşembe

Главная


Начав свою историю успеха в 2007 году  Tanker-Trailer стал одним из самых уважаемых и надежных производителей в сфере производства емкостей под давлением.

Tanker-Trailer, отождествляемый с надежностью и качеством в сфере производства емкостей под давлением, на сегодняшний день располагает современной модернизированной площадью в 21.000м2.  для производства своей продукции, включающую газовозы, аммиаковозы, хранилища под давлением и цистерн для перевозки, и осуществляет поставку этой продукции в более  чем 30 стран.

Tanker-Trailer, объединив накопленные знания и опыт, компетентные человеческие ресурсы и понятие высокого качества, занимает 20% на рынке по производству емкостей под давлением и экспортирует 80% своего производства. 
Благодаря ориентированной на клиента работе, постоянному улучшению качества производства в сочетании с полученными сертификатами качества государственного и международного образца наш завод включен в список самых уважаемых организаций-поставщиков, также предоставляет свою продукцию данным организациям. 
Наш завод является одним из немногих заводов в стране, который использует в своем секторе передовые технологии, такие как автоматизированная сварка, резочные и формирующие машины, а также имеет на своей территории цех по подготовке  и покраске всей продукции, выпускаемой заводом. 

В 2015-2016гг. войдя в состав 1000 самых крупных экспортеров Турции и в число 100 крупнейших экспортеров в группе по производству машинной техники, наша компания PETROGAS A.Ş. обеспечивает занятость населения, выполняет крупные объемы экспорта и таким образом продолжает вносить свой вклад в развитие экономики страны. 
В рамках послепродажного сервисного обслуживания мы всегда, принимая во внимание тот факт, что каждая проданная единица нашей продукции является частью нашего бренда, обеспечиваем всю необходимую дистанционную поддержку, постоянную техническую поддержку, услуги по вводду в эксплуатацию, делимся необходимой информацией по обновлению и развитию системы нашей продукции на протяжении всего срока эксплуатации. 
Tanker-Trailer, нацеленный на получение звания мирового бренда, вместе со своей группой компаний придерживается инновационно-ориентированного направления. Исследование и  развитие (Ar-Ge) и инновация являются одним из первоочередных вопросов как для Tanker-Trailer, так и для других заинтересованных сторон. В связи с этим Tanker-Trailer постоянно увеличивает свои вложения в обновление, развитие и исследование, таким образом получая возможность с успехом отвечать потребностям рынкам самым конкурентоспособным и качественным образом. 

В этом году основанная нами компания на территории России ставит своей целью более эффективное производство продажи и осуществление послепродажного сервисного обслуживания  уже ставшей брендом продукции как на территории Российской Федерации, так и на территории относящихся к ней стран. В этой связи уже началась продажа, сервисное обслуживание и предоставление запасных частей нашей продукции. 
Наша новая продукция «SUPERLIGHT»,  представленная полуприцепом-газовозом с максимальной грузоподъемностью, является примером работ по исследованию и развитию и ставит своей целью создать что-то принципиально новое в нашей стране. 
В 2010 году наша страна присоединилась к Конвенции Европейского соглашения о международной дорожной перевозке опасных грузов (ADR) в связи с этим наша компания стала одной из первых компаний производителей, завершившей процесс по сертификации газовоза со стороны Турецкого Института по стандартизации в соответствии с требованиями Конвенции. 

Согласно протоколу, подписанному Министерство транспорта, мореходства и связи и Турецким Институтом по стандартизации Tanker-Trailer с 2018 г. начнет оказывать услуги по оценке соответствия транспортных средств по перевозке опасных грузов стандартам Конвенции Европейского соглашения о международной дорожной перевозке опасных грузов в качестве «Центра инспекции транспортных средств». 
Принципы будущего развития нашего предприятия:
Защищаем тех, кто за долгосрочное и выгодное сотрудничество
Развиваем новые возможности с учетом изменяющихся потребностей
Опираясь на основу, продвигаемся вперед как корпоротивная стуктура
При поддержке наших сотрудников направляемся к будущему.

Tanker-Trailer с помощью таких качеств как честность, скромность, уважение и совершенство наряду с лидерской миссией, предоставляя  бизнес-партнерам инновационные, экономичные и качественные решения продолжит быть брендом в глобальном энергетическом секторе.


http://www.tanker-trailer.com/


Главная

Istanbul Lisan Merkezi


İstanbul Lisan Merkezi 35 Yıllık tecrübesiyle en güvenilir, en deneyimli dil okuludur, ayrıca Avrupa Dil Sınavları ve TOEFL- IBT yetkili sınav merkezidir.

http://www.ilm.com.tr/

Anahtar Kelimeler : istanbul dil kursuingilizce kursubakırköy dil kursu



Istanbul Lisan Merkezi

13 Ocak 2019 Pazar

Nossi | Web Tasarım | Seo ve Yazılım Çözümleri Sunar


Nossi, bilgi teknolojileri alanında web yazılımı, hosting, alan adı tescili, toplu sms ve benzeri gibi modern ve akıllı çözümler için her zaman hizmetinizdedir.

Anahtar Kelimeler : nossi,yazılım,sms,domain,hosting,script,web tasarım,reklam


https://www.nossi.net

Nossi | Web Tasarım | Seo ve Yazılım Çözümleri Sunar

11 Ocak 2019 Cuma

Sur IPTV | En iyi İPTV Server Hizmeti | Tüm Kanallar


İPTV SATIN AL

Evde televizyon izlemek Türk aile yapılarının ortak özelliklerindendir. Ancak televizyonlarda birçok kanal bulunmasına rağmen beğenilebilecek bir program olmayabilir. İPTV böyle durumlarda devreye girer. Evlerde uydu alıcısı veya çanak anten gibi seçeneklere ihtiyaç duymayan İPTV ile istediğiniz kanalları anında izleyebilirsiniz. İPTV ile internet bağlantınız üzerinden televizyon izlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Yalnızca internet üzerinden İPTV ile televizyon izleyebilirsiniz.

İPTV Nereden Satın Alınır?

İPTV, internet üzerinde yer alan www.suriptv.com adresin de satışa sunulmuştur. İPTV ürünleri mağazalarda da satışa sunulmuş olan ürünlerdir. İPTV ile internetten, dünyadan ve Türkiye’den binlerce yayın sitesine ulaşmak mümkün olur.

İPTVNasıl Satın Alınır?

İPTV internet üzerinden satın alınabilir. İPTV’de asıl önemli olan serverdir. İPTV satın almadan önce, İPTVserver özelliklerine dikkat edilmelidir. İPTV satan yerlerde bazı promosyon ve kampanyalar yer alır. İPTV satışında web TV aboneliği veren ve cazip internet paketleri bulunan İPTV satış yerleri de yer alır. İPTV satın alırken en beğendiğiniz kategorilere yönelik olarak da paket seçimleri yapabilirsiniz Kaliteli maç yayınları, diziler, sinemalar ve çocuklarınıza özel çizgi film gibi programları aylık izleyeceğiniz süreye göre belirleyerek, İPTV paketi satın alabilirsiniz. İPTV’nin Türkçe karşılığı Internet Protokol Televizyonu’dur. İPTV ile internet bağlantınız aracılığıyla binlerce yayın arasında geçiş yapabilir ve istediğiniz internet kanalını İPTV ile televizyondan izleyebilirsiniz. İnternet üzerinden canlı canlı bedava kanalları İPTV satın alarak izleyebilirsiniz.

İPTV Satın Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

İPTV satın alırken en çok dikkat edilecek konu İPTV‘nin kalitesi olmalıdır. İPTV paket kapsamında satın alınacaksa paket içeriğine dikkat edilmelidir. Ayrıca İPTV’nin kaliteli bir marka olması da sorunsuz ve donmadan çalışması açısından son derece önemli bir konudur. İPTV kullanımı, şu anki televizyon kullanımıyla arasında çok büyük farklar içerir. Binlerce farklı yayına İPTV ile ulaşmak mümkündür. İnternette aradığınız her programı ve videoyu İPTV ile televizyon ekranından izleme fırsatı yakalayabilirsiniz. İPTV küçük bir kutu ile teslim edilmekte ve kısa süre içinde internet sağlayıcınızla bağdaştırılarak kullanılmaktadır. Kesintisiz televizyon keyfini İPTV ile yaşayabilirsiniz.



Sur IPTV | En iyi İPTV Server Hizmeti | Tüm Kanallar

9 Ocak 2019 Çarşamba

Mühürmumu | Türkiye | Gül Mum Mühür Mumları


Gül Mum firması olarak 2000 yılında aile şirketi olarak kurulan firmamız, halen aile firması olarak 2009 yılından itibaren Mühür ve Damgalama hizmetinde bulunmaktayız.  Firma olarak davetiye mühürlemeden çikolata mühürlemeye her türlü damga ve mühür mühür işlemi yapıyoruz. Ayrıca pirinç mühür, kırılgan mühür mumları, esnek mühür mumları gibi mühürleme için gerekli araçları sizlere sunuyoruz. Sizlerde sitemizi inceleyip çeşitlerimize göz atabilirsiniz.

Mühürmumu | Türkiye | Gül Mum Mühür Mumları
Anahtar Kelimeler : mühürmühür mumu, mum mührü, pirinç mühür, davetiye mühürleme, ahşap markalama, hamburger markalama, deri markalama, esnek mühür mumu, kırılgan mühür mumu, mühürlü davetiye

7 Ocak 2019 Pazartesi

Nesi ile Ünlü | Nesi Güzel


Tatil yapmak istiyorsunuz ama nereye gideceğinizi mi bilmiyorsunuz? Gideceğiniz yeri belirlediniz ama oralarda nereleri gezmeniz gerekiyor, neler yemeniz gerekiyor bilmiyor musunuz? Amacım işte tam da bu: size bu konuda elimden geldiğince yardımcı olmak.
Gittiğim, gördüğüm yerleri, yaptığım aktiviteleri ve tattığım yemekleri tarafsız olarak size aktaracağım bir gezi blog sayfası bu. Bu sayfaları okurken kendinizi o yerlerde hayal edecek, gitmek için sabırsızlanacaksınız. Bol görsel anlatımla tatile çıkmadan bilgi sahibi olacaksınız.
Durma, keşfet.

#gezi #seyahat #aktivite #nesiünlü #nesigüzel #tatil


Anahtar Kelimeler : Geziseyahataktivite

https://www.hemcalisirhemgezer.com/


Nesi ile Ünlü | Nesi Güzel

1 Ocak 2019 Salı

Aile Terapisi - Adil Maviş



Aile Terapisi İle Daha Huzurlu Bir Yuva Kurabilirsiniz

Son zamanların en çok dert yanılan konularından birisi de takdir edersiniz ki aile içi şiddet ve boşanmalar olmaktadır. Çoğu kadınımız eşlerinden hiçbir gerekçe olmadan dayak diyor ve aile huzurları bozulmaktadır. Hal böyle olunca da bu aileden yetişen çocuklarda sağlıklı bir şekilde büyüyemiyor ve bazı psikolojik sorunlarla yüz yüze kalmaktadırlar. İşte ailelerin bu tür sorunları ortadan kaldırmak için uzman kişilere başvurmaları ve gerekli terapileri almaları gerekmektedir. Aile içi anlaşmazlıkların olduğu toplumlar genelde gerçek bir toplum olamıyor ve gençlerinin çocuklarının da bilinçli birer birey olmaları oldukça zor olmaktadır. İşte akrabamız olan bir kişi de aile içi olumsuzluklardan kaygı çeken ve bir türlü aradığı mutluluğu bulamayan bir kişiydi. Sürekli olarak eşleri ve çocukları ile çatışmalar yaşıyor ve sonu gelmeyen kavgalarla yüz yüze kalıyordu Bir gün internet üzerinden irtibata geçtiği bir aile terapisti ile konuşunca tüm hayatı değişti. Aldığı terapiler ile hem kendisi hem çocukları hem de eşi arasında daha uyumlu bir iletişim kurulmaya başlanmış ve güler yüzlü ve çok ilgili davranışları ile bu terapisti oldukça kendilerine benimsemişlerdi. İşte güvenilmez diye görüşülmeyen bu kişiler aslında bir ailenin kurtulmasına vesile olmuştur. Kim bilir bunlar gibi olup da bu tür kişiler ile görüşmeden sonu boşanmalarla ve hatta daha kötü şeylerle biten nice aileler vardır. Hiçbir şey içi geç kalmış sayılmazsınız. Siz de böyle bir durum yaşıyorsanız www.doktortakvimi.com/adil-mavis bağlantısından bu terapist ile iletişime geçebilir ve bir an evvel tüm sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz. Dürüst tavırları ve kendini bilen yaklaşımı ile Adil Maviş Aile Terapisi ile sizlerin tüm ailevi sorunlarınızı çözüyor ve daha huzurlu bir yaşam sürmenizde sizlere desteklerini sunuyor. Artık bu huzursuz geçen günleri geride bırakmak ve eşinizle ve çocuğunuzla birlikte daha keyifli ve mutu bir hayat sürmek istiyorsanız yukarıdaki linkten erişim sağlamanız yeterli olacaktır. İlaçla ya da hastane köşeleri ile uğraşmak zorunda kalmak istemiyorsanız hızlı bir şekilde yukarıdaki linkleri kullanmanız yeterli olacaktır.

Anahtar Kelimeler : PsikologAile PsikologuAdil MAVİŞ


Aile Terapisi - Adil Maviş