3 Şubat 2019 Pazar

My Smart Kids Turkey - Çocukar için Matematik Oyunları


Ünlü Rus pedagogun geliştirdiği  yıllarca başarısı kanıtlanmış Sayılar Tablosu ile erken yaşta matematik daha sevimli ve daha eğlenceli
Tek yapmamız gereken Sayıları Tablosunu görünür bir yere asmak ve zaman zaman basit oyunlar oynamak
  • Bu Tablo 2 yaşından itibaren 100 yaşına kadar matematik ve sayıları beynin algılamasında, sistematize etmesinde yardımcı olur.
  • Tablonun en önemli özelliği kolay olması. Tek yapmanız gereken, onu görünür bir yere asmanız ve mümkünse çocuğunuz ile zaman zaman oyun oynamak
  • Ünlü Rus pedagogun geliştirdiği  yıllarca başarısı kanıtlanmış «Sayılar Tablosu»  ile erken yaştan matematik daha sevimli ve daha eğlenceli
Amacım:
  • Eğitici oyunlar konusunda ünlü Rus ailesi Nikitin’in materyalleri Rusya’da  yaygın kullanılıyor ve Türkiye’de 3 çocuk yetiştiren anne olarak materyalleri Türkiye’de bulunan çocukların da yararlanması konusunda amaç edindim.
  • Sayılar Tablosu ile çocukların matematiksel zekası daha çabuk gelişiyor, sayılar arasında mantık kurdukça matematik dünyası daha da zevkli ve daha kolay geliyor.
  • Sonuçta, çocuklarımız mutlaka birşeylere kafa yoruyorlar. Müthiş beyincikleri sürekli ve çok hızlı çalışıyor. Sadece belki biraz bizim güzel yönlere yönlendirirsek daha mutlu olabilirler.
Nikitin’in Deneyimleri 
  • ‘Sayılar Tablosu’nun çocuğumuzun matematiksel gelişiminde bu kadar olumlu olması bizi de şaşırttı. Günlerden bir gün, 6 yaşındaki kızımız  gelip hem problemi hem de mantıklı çözümü kendisi ortaya koydu” diye anlatıyor Nikitin. “Biliyor musun baba, eğer tüm kırmızı sayıları toplarsak 550 yapıyor. 90 ile 10 100 yapıyor, 80 ile 20 de 100 yapıyor ve devam edersek hepsi 100 yapıyor. Sadece 50 tek başına kalıyor. “Oysa bizim okul öncesi sorduğumuz sorular çok basitti” diyor Nikitin. ” 3 sayısını göster.” “Kim en çok kaça kadar sayabilir?” 26 sayısını en hızlı kim gösterir?” “Sayılar Diyarı” hem okul öncesi dönemde hem de okul döneminde uygun olduğunu gördük” diye devam ediyor Nikitin.
Benim deneyimlerim 
  • Tabi ki benim temel felsefem hiçbir zaman “öğreteceğim” diye kasmamak !
  • Çocuk merak eder ve eğlenirse yapar zaten!
  • Mutlulukları ve özgüvenleri en önemlisi!
  • Yapamadıkları zaman çok üzülüyorlar ve bize düşen ise sadece yardım etmek!
  • 3 -4 yaşında oğlum acayip sayılara meraklı idi. Ben de bir gün kitapları karıştırırken Sayılar Tablosu’nu gösterdim. Orada sayılar belli sistematiğe göre yazılmış olduğu için çok mutlu oldu ve tek tek sayılara göstererek 100’e kadar saydı. O gün“Sayılar Diyarı”nın baskısını yaptırıp asmaya karar verdim.
  • Biz sürekli oyun oynamıyoruz. Ama zaman zaman oğlum önüne gelip kendisi bir şeyler sayıyor. Yine bir gün kendisi para yapmaya karar verdi ve üzerine rakamlar yazmak için “Sayılar Diyarı”na bakarak oynamak için paralar yaptı.
  • 10’dalıkları yine oraya bakarak saymaya kolaylıkla öğrendi.

Sayılar Tablosy ile ne tür Oyunlar oynanır?

  1. Çocuğunuza sayıları göstererek saymasını isteyin
  2. Göster bakalım, mavi  renkli 1 adet nokta nerede? 2 nokta nerede? vs. Yada sadece bir kareyi göstererek,orada kaç tane nokta olduğunu sorabiliriz. Bu arada da saymaması gereken noktaları saymaması için “o kareyi” net anlayabilmesi için kenarlarını kapatmalıyız.
  3. Sayıları tanıma amaçlı, “1, 2, 3 vs sayıları nerede? Gösterir misin?” diye sormak
  4. iki adet nokta yanında hangi sayı var? ve sadece ilgili kareyi göstererek devam etmek ” 3, 5,6 vs. nokta yanındaki sayıları sormak.
  5. Kim 1’den 5’e kadar sayacak? 10’a, 20’ye, 30’a vs.
  6. En çok kim sayabilecek? Hata yapılınca durduruyoruz “Dur, hata”. 100’e kadar sayması için devam edilebilir.
  7. Kim ters sayabiliyor? 10’dan 0’a kadar? 20’den 10’a kadar?
  8. Tüm bildiğin sayıları göstererek söyle. Önce sıra ile sonra sırasız.
  9. Satılardaki sayıları sıra ile satır satır oku/söyle.
  10. Tabloda kim 7, 15, 28, 35, 49 sayılarını en hızlı kim bulacak? vs

Yaş: 2+ Yaş ve Okul yaşındaki çocuklar dahil
Ebat: 70*80 cm                                     
Fiyatı: 59 TL                                                
© Sayıları Diyarının tüm hakları saklıdır. 


Anahtar Kelimeler : My Smart Kids Turkey, matematik oyunları, çocuk matematik. 2 yaştan itibaren matematik, Çocuklar için Matematik Oyunları

Whatsapp : 0 535 770 14 66

My Smart Kids Turkey - Çocukar için Matematik Oyunları


My Smart Kids Turkey - Çocukar için Matematik Oyunları

Tekno IPTV | Türkiye'nin en kalitelisi


İPTV SATIN AL
Evde televizyon izlemek Türk aile yapılarının ortak özelliklerindendir. Ancak televizyonlarda birçok kanal bulunmasına rağmen beğenilebilecek bir program olmayabilir. İPTV böyle durumlarda devreye girer. Evlerde uydu alıcısı veya çanak anten gibi seçeneklere ihtiyaç duymayan İPTV ile istediğiniz kanalları anında izleyebilirsiniz. iptv ile internet bağlantınız üzerinden televizyon izlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Yalnızca internet üzerinden İPTV ile televizyon izleyebilirsiniz.

İPTV Nereden Satın Alınır?

İPTV, internet üzerinde yer alan www.teknoiptv.net adresin de satışa sunulmuştur. İPTV ürünleri mağazalarda da satışa sunulmuş olan ürünlerdir. İPTV ile internetten, dünyadan ve Türkiye’den binlerce yayın sitesine ulaşmak mümkün olur.

İPTVNasıl Satın Alınır?

İPTV internet üzerinden satın alınabilir. İPTV’de asıl önemli olan serverdir. İPTV satın almadan önce, İPTVserver özelliklerine dikkat edilmelidir. İPTV satan yerlerde bazı promosyon ve kampanyalar yer alır. İPTV satışında web TV aboneliği veren ve cazip internet paketleri bulunan İPTV satış yerleri de yer alır. İPTV satın alırken en beğendiğiniz kategorilere yönelik olarak da paket seçimleri yapabilirsiniz Kaliteli maç yayınları, diziler, sinemalar ve çocuklarınıza özel çizgi film gibi programları aylık izleyeceğiniz süreye göre belirleyerek, İPTV paketi satın alabilirsiniz. İPTV’nin Türkçe karşılığı Internet Protokol Televizyonu’dur. İPTV ile internet bağlantınız aracılığıyla binlerce yayın arasında geçiş yapabilir ve istediğiniz internet kanalını İPTV ile televizyondan izleyebilirsiniz. İnternet üzerinden canlı canlı bedava kanalları İPTV satın alarak izleyebilirsiniz.

İPTV Satın Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

iptv satın al dediğinizde en çok dikkat edilecek konu İPTV‘nin kalitesi olmalıdır. İPTV paket kapsamında satın alınacaksa paket içeriğine dikkat edilmelidir. Ayrıca İPTV’nin kaliteli bir marka olması da sorunsuz ve donmadan çalışması açısından son derece önemli bir konudur. İPTV kullanımı, şu anki televizyon kullanımıyla arasında çok büyük farklar içerir. Binlerce farklı yayına İPTV ile ulaşmak mümkündür. İnternette aradığınız her programı ve videoyu İPTV ile televizyon ekranından izleme fırsatı yakalayabilirsiniz. İPTV küçük bir kutu ile teslim edilmekte ve kısa süre içinde internet sağlayıcınızla bağdaştırılarak kullanılmaktadır. Kesintisiz televizyon keyfini İPTV ile yaşayabilirsiniz.

https://www.teknoiptv.net/



Tekno IPTV | Türkiye'nin en kalitelisi

Resim Desi Alarm,Ev Alarm,İşyeri Alarm Sistemleri


Alarm sistemi nedir? Ne işe yarar?

İnsanlar her zaman kendi güvenliklerini gözetmek zorundadır. Çünkü insanların malına, canına gasp eden diğer insanların varlığı normal insanları her zaman korkutmaktadır. Hayat içerisinde koşturma telaşında olan insanlar diğer şeylerle ilgilenirken evlerinin, ofislerinin iş yerlerinin de güvenliği sağlamak zorundalar. Ancak hem işleriyle ilgilenmek hem de güvenliği sağlamak tek başına olabilecek bir şey değildir. Bu sebeple alarm sistemleri sizlerin güvenliğiniz için en iyi ekip arkadaşıdır. Özellikle son dönemler de teknolojinin ve internetin hızlı bir şekilde ilerleme kaydetmesi alarm sistemleri ve güvenlik önlemleri konusunda bizlerin de bir adım daha ileriye gitmemize sebep olmuştur. Alarm sistemleri nedir? Ne işe yarar? sorusu ise tamamen sizlerin güvenliği için dememizle bağdaşmaktadır. Çünkü tüm bu sistemler tamamen güvenlik için tasarlanmış olan sistemlerdir.

Resim Desi Alarm,Ev Alarm,İşyeri Alarm Sistemleri
Alarm sistemleri bir ofisin, bir evin, bir alışveriş merkezinin ya da bir fabrikanın güvenlik sistemidir. Hangi yapı içerisine kurulmuşsa orayı korumakla görevlidir. Özellikle ülkemizde son dönemler de daha hızlı bir şekilde yaygınlaşan alarm sistemleri herkesin düşündüğü şeyler arasına girmiştir. Sadece bir kamera takmak bile gerekli güvenlik sistemini sağlamak anlamına gelmez. Öncelikle alarm sistemi nedir? Ne işe yarar? Sorusunu kafanızda netleştirmeniz gerekiyor. Sizler bir beyaz eşya dükkanına sahip olabilirsiniz.

Resim Desi Alarm,Ev Alarm,İşyeri Alarm Sistemleriekle

Böyle bir durumda dükkanınıza sadece kamera takmak hırsızları korkutmak ve onları kaçırmak için çözüm değildir. Özellikle hırsızlar sadece kamera takılı olan dükkanları ve iş yerlerini soyarken maske takarlar ve eldiven kullanırlar. Bu sebeple onları yakalamak için arkalarında çok bir iz kalmaz. Ancak sizler tüm ekipmanları ile bir güvenlik sistemi kurduğunuzda hırsızlar henüz kapınızı zorladığında güvenlik sistemi devreye girmeye başlar ve isterseniz direk polise bile haber verir. Sizler 
alarm sistemi nedir? Ne işe yarar? Diye detaylı bir şekilde düşündüğünüzde kesinlikle korumak istediğiniz şey ne ise onu korumaya, önlem almaya yarar dememiz en doğrusu olacaktır. Ayrıca sadece iş yeri değil, desi alarm olarak benzer sistemleri evlerinize de kuruyoruz. Gece başınızı yastığa rahat koyabilmeniz için.