26 Mart 2019 Salı

Eviniz İçin En Uygun Şömine ve Barbeküler Beyazsomine.com'da


Şömineler, ısıtma işlevlerinin yanı sıra ev dekorasyonuna olan katkılarıyla ön plana çıkan, oldukça işlevli ürünlerdir. Bu anlamda günümüzde birbirinden şık ve farklı fonksiyonlara sahip şömine modelleri imal edilmektedir. Bu modeller arasından beğenilerinize ve evinize uygun bir seçim yapmanız, ev dekorasyonunuz açısından oldukça önemlidir. Ancak şömine yaptırmaya karar verdikten sonra dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, işinde uzman ve kaliteli ürünler sunan bir firma ile çalışmaktır. Beyaz Şömine; barbekü ve şömine sistemleri konusunda yılların verdiği birikimi, işinde uzman kadrosu ve modern teknik ekipmanları ile müşterilerine kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Siz de hem tarzınıza hem de ihtiyaçlarınıza uygun bir şömine satın almak için beyazsomine.com’da yer alan modelleri inceleyebilir,  eviniz için en uygun ürünü satın alabilirsiniz.

Beyaz Şömine’nin Özel Tasarım Şömine Modelleri ile Evinize Şıklık Katın!

Evlerde hoş bir detay olarak karşımıza çıkan şöminelerin birbirinden kullanışlı ve şık birçok modeli imal edilmektedir. Bu modeller arasında; doğalgazlı, odunlu ve elektrikli şömine modelleri yer almaktadır. Ancak bir şöminenin konumlandırıldığı mekâna gerçek anlamda şıklık katabilmesi için özel olarak tasarlanması büyük önem taşımaktadır. Bu anlamda salonunuzun dekorasyon tarzı ile uyumlu bir şömine yaptırmak için sektöründe öncü bir şömineci olan Beyaz Şömine’yi tercih edebilir, özel tasarım ürünler ile evinize şıklık katabilirsiniz.
Şömineler, genellikle içinde ateş yanan ürünler oldukları için belli kalite standartlarında üretilmelidir. Aksi halde evlere şıklık katmak ve ısıtmak için tercih edilen bu ürünler, tehlikeli bir hal alabilirler. Bu nedenle profesyonel bir firma ile çalışmak büyük önem taşımaktadır. Bu doğrultuda firma tercihinizi Beyaz Şömine yönünde yaparak uzman ellerden kaliteli bir hizmet alma şansı yakalayabilirsiniz.
Köşe şömineL tipi şömine, U şömine ve elektrikli şömine modelleri ile hizmet sunan Beyaz Şömine, aynı zamanda ömür boyu kullanılabilecek 1. sınıf işçilikte barbekü modelleri de tasarlamaktadır. Siz de beyazsomine.com’da yer alan birbirinden şık ve kullanışlı ürünleri inceleyebilir; beklentilerinize ve aynı zamanda bütçenize uygun özel tasarım bir şömine ya da barbekü yaptırabilirsiniz.

https://www.beyazsomine.com/

Eviniz İçin En Uygun Şömine ve Barbeküler Beyazsomine.com'da

25 Mart 2019 Pazartesi

Adalet Site ve Bina Yönetimi



Adalet Site ve Bina Yönetimi'nin verdiği hizmetler;

1- Geçmişe dönük borçların takibi
2- Binanızda ister iseniz yöneticiniz Adalet Site ve Bina Yönetimi olsun
3- Tahsilat oranımız %100'dür ve kısa zamanda sonuçlandırmaktayız.(bilirsiniz ki avukata dosya sorarsınız 3 veya 6 ayda cevap alırsınız bizim katiplerimiz kısa zamanda çözüm odaklıdır.)
4- Binanıza tam yönetimini seçerek A'dan Z'ye kadar her bir tadilat tamirat işimizden faydalanabilirsiniz.
5- Yönetim şirketi olarak komşuluğu önemsiyoruz ve kötü komşuya yasa gereği çözümlerimiz mevcuttur.
6- İlk ve Tek Playstore/Applestore uygulamamız ile yönetiminiz daha şeffaf ve ilkeli (Bir banka uygulamasından farksız ve her daire sakini veya maliki ödediği paranın detayını ve ödemesini yapabildiği uygulama).
7- Bina içi kalorimetre/elektrik endeks hesaplama vs. gibi sorunların çözümü
8- Faturalarınızı önemsiyoruz ve bizde kasanızda paranız olsun veya olmasın ödemeleriniz otomatik talimat ile ödenir.
9- Ödeme basitliği ile hizmetimiz daha geniş yelpazede nasıl mı.? -binanız içinde kredi kart veya nakit ile ödeme imkanı -şirketimize uğrayarak kredi kart, nakit ödeme imkani -mobil uygulama ile ödeme imkanı – Havale/EFT ile ödeme imkanı -banka içi ödeme imkanı - www.adaletbinayonetimi.com.tr ile şifre ile giriş yaparak ödeme imkanı
10- Bina bilanço, borç dökümü vs. bina içi bilgilendirme.
11- Aylık rutin bina dilek, şikayet, bilgilendirme, borç bildirim vs. gibi durumlar için daire sakinlerine mesaj atma, arama hizmeti
12- Görevli temini veya SGK takibi hizmeti
13- Bina ile ilgili Avukatlık danışmanlık hizmeti
14- Dairelerin alım/satım ile ilgili danışmanlık hizmeti ve birçok hizmeti 9 yıldır verdiğimiz gibi sizlere de vermeye bir telefon kadar yakınız.

Ücretsiz irtibat telefon numaralarımız; 444 7 487 - 0553 654 32 00

Whatsapp Danışma Hattı : 05424407487 


Anahtar Kelimeler : Bina Yönetimi, Bina Yönetim ŞirketleriSite YönetimiKayseri de Bina Yönetimi

Adalet Site ve Bina Yönetimi

5 Mart 2019 Salı

Kingdom İPTV – En Kaliteli İPTV Server



Kingdom İPTV ile kaliteyi uygun fiyata alın!



Günümüzde gelişen teknoloji ve global dünya üzerinden internet bantları sayesinde yüksek hızlı internet olan fiber internetinde ayrıcalıkları ile tüm ulusal ve özel kanalları HD ve 4K kalitesinde sizlere tek bir nokta üzerinden Televizyon, Telefon, Tablet ve Bilgisayar gibi farklı cihazlar ile sunan iptv ile sizlerde bu farkı ve teknolojiyi takip ederek bu hizmetten yararlanabilirsiniz.

2014 yılından bugüne kadar +7000 kanal ile kaliteli ve güvenli bir şekilde hizmet veren iptv şirketimiz ile farklı farklı cihazlardan ve televizyonlardan HD ve 4K kalite ile film, dizi, spor, belgesel ve binlerce kanalı izlemenin keyfini çıkartabilirsiniz.
Derbiler dahil Dünya ligleri, Türkiye ligleri ile beraber tüm maçları sizlere HD kalitede donmadan sağlayan Kingdom İPTV ile sizlere donmama güvencesi ile sektörde ki diğer firmalardan farklı ve kaliteli hizmet vermektedir.

En güzel binlerce film, dizi, belgesel, kanal ve maçları tek bir cihaz üzerinden yüksek fiyatlar ödemeden seyretmek ve takip etmek için en doğru adres olan firmamız ile iptv satın al işlemi ile sizlerde kalite ve güven içerisinde hiç birinden geri kalmayarak ekstra ücretler ödemeden takip etmek için Kingdom İPTV doğru adres!

Müşteri memnuniyeti ve güveni en önemli faktör olan iptv sağlayıcı firmamız ile sizlerde %100 güven ve memnuniyet veren şirketimize 7/24 olarak destek alabilirsiniz. En ufak sorununuzda bile sizlere yardımcı olabilmek amacıyla geliştirilen politikamız ile sizlere sorunsuz şekilde hizmet veriyor ve bu hizmetleri en uygun fiyata iptv ilkesi ile sunmaktayız. 

Sizlerde hemen https://www.kingdomiptv.net adresine girerek yetkililerimizden detaylı bilgi alarak size en uygun iptv paketleri ile birisinden yararlanarak hemen Kingdom İPTV’nin kalitesinden faydalanabilir ve İPTV farkını yaşayabilirsiniz.


Kingdom İPTV – En Kaliteli İPTV Server

3 Mart 2019 Pazar

Sosyal Takip Hizmetleri - İnstagram, Facebook, Youtube, Twitter



Merhabalar, sosyal medya hesabınızın büyümesi ve insanların size güven duyması için en uygun fiyatlarla instagram, youtube abone, facebook, twitter ve benzeri bir çok sosyal mecralarda takipçi, beğeni, izlenme ve otomatik beğeni hizmetleri sunuyoruz. Üstelik bunları müşteri fiyatından değil toptan fiyattan alma imkanınız bulunuyor. Kendi beğeninizi, takibinizi, görüntülenmenizi kendiniz yolluyorsunuz.

https://www.sosyaltakiphizmetleri.com web sitemizi ziyaret ederek 0,65 kuruştan başlayan fiyatlarla beğeni, 2,50 TL'den başlayan fiyatlarla takipçi satın alabilirsiniz.  Kafanıza takılan herhangi bir şey olduğu taktirde 7/24 canlı destek hattımızda mevcuttur.




Sosyal Takip Hizmetleri - İnstagram, Facebook, Youtube, Twitter

2 Mart 2019 Cumartesi

Reflekso Masaj - Muharrem İMAM



Masaj Nedir? Çeşitleri Nelerdir?

Klasik masaj olarak bilinen İsveç masajı genel olarak vücudun dinlenmesi ve gün boyu zinde olması ve günün yorgunluğunu ve sıkıntılarından arındırmak için kullanılan masajdır. Bu masaj sayesinde günlük yaşamın stresinden, yorgunluğundan ve rahatlayarak gevşemesini ve dinlenmesini sağlayan masaj ile özel yağlar kullanılan masaj çeşidi olan klasik masaj ile sizlerde yorgunluğunuzu ve stresinizi atarak rahatlayın.
Genel olarak sporculara yönelik olan antrenmanlar ve etkinlikler öncesinde veya sonrasında tercih edilen ve spor sırasında veya etkinlik sırasında da hızlı ve sınırlı şekilde yapılan sporcu masajı sizde farkın ve ritim, süre ve masaj miktarı ile özel bir masaj sunarak spor çeşitlerine göre farklılık göstermektedir. Sizlerde Profesyonel Bir Sporcu Masaj İçin refleksomasaj.com adresinden bizleri tercih edebilirsiniz.
Doğrudan Hint Yoga ve Çin geleneksel tıbbı ile uygulanan bu masaj genellikle baş bölümü ve germe hareketleri olarak yapılmaktadır.

Refleksoloji Masajı ise ayaklar vücudun en temel yeri olarak ve her şeyin başladığı nokta olarak baz alındığından uzak doğu geleneksel tıbbının en temel ve değişmez parçasını oluşturan Refleksoloji Masajı ile ayaklarınızın tabanından başlayarak genel olarak yapılan masaj çeşitidir.

Diğer masaj çeşitlerimiz ve size özel en uygun fiyatlara masajlar için http://refleksomasaj.com/ adresini ve kurucumuz Muharrem İMAM ile 0545 956 45 15 nolu numaradan ulaşarak masaj keyfini çıkartabilir, yorgunluğunuzdan kurtulabilir ve rahatlayabilirsiniz.

Reflekso Masaj - Muharrem İMAM