15 Nisan 2019 Pazartesi

Evinizin Renkli Dünyası | Tablo - Ev Tekstili - Mobilya - Aydınlatma - Banyo


Evine Moda Kasım 2014'den bu yana en şık, en trend ve en renkli ev tekstil-dekorasyon ürünleriyle kısa sürede bir çok kişinin beğenisini ve güvenini kazanmıştır. 
Sosyal medyadaki popülerliğini müşterilerinin beğenisi ve güveniyle önemli ölçüde arttıran Evinemoda, bu sektörde güvenilir ve öncü firma rolünü üstlenerek büyük ilerlemeler kaydetmiştir. 
Müşterilerimizim memnuniyetini arkasına alarak bütün ürün yelpazesi ile yeni platformunda evinizinrenklidunyasi.com üzerinden kapıda ödeme ve kredi kartı taksit imkanı ile siz değerli müşterilerimiz ile buluşmayı hedeflemektedir. 
Evinizin havasını değiştirecek olan ürünlere sahip olmanız artık çok daha kolay. 
Siz de https://www.evinizinrenklidunyasi.com/ ile evinize değer katın!

Anahtar Kelimeler : MobilyaEv Tekstili, Tablo, Aydınlatma, Banyo, Evine Moda



Evinizin Renkli Dünyası | Tablo - Ev Tekstili - Mobilya - Aydınlatma - Banyo

THE AMERİCAN ENGLİSH


The American English 2001 yılından beri Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olan ISO 9001:2008 belgesine sahip resmi bir yabancı dil kursudur.

'' En etkin  Kaliteli eğitim'' sloganıyla herkesin ulaşabileceği rakamlarda ve herkesin katılabileceği zaman dilimlerinde yabancı dil eğitim programlarını konuşma garantili olarak sunan, İstanbul 'daki tek dil kursudur. Mecidiyeköy ve Kadıköy şubelerimizde kaliteli hizmet anlayışını sürdürülebilir kılmaya çalışan, konusunda uzman gerçek eğitimciler kullanan kurumumuz İngilizce konuşma garantisi vermektedir.
NE YAPIYORUZ?
''İngilizce konuşmak için yurt dışına gitmeye gerek yok'' sloganıyla herkesin ulaşabileceği rakamlarda yabancı dil eğitim programlarını şehrin merkezinde size uygun zaman dilimlerinde ve ulaşılabilir rakamlarla ve üstelik konuşma garantili olarak yapan tek dil kursudur. 

Şehrin tam ortasında metro ile metrobüsün kesiştiği yerlerde şubelerimiz  iş çıkışında kolay erişebileceğiniz bir noktada, bütçenize uygun rakamlarla klasik kurs anlayışının ötesinde sizleri konuşturmaya odaklayan özel metoduyla çok daha kısa sürede çok daha kalıcı olarak öğrenmenizi sağlayan The American English ezberinizi bozacak bir öğretmen kadrosuyla bireysel ve kurumsal eğitim hizmet anlayışını uzun yıllardır başarısı kanıtlanmış bir modelle devam ettirmektedir.
“Öğrenci merkezli bir eğitim olup öğrencileri konuşturmaya dayalı tekniklerin kullanıldığı bir programdır.”
Sadece İngilizce KONUŞUN…!



THE AMERİCAN ENGLİSH

14 Nisan 2019 Pazar

Vatan ÇETİNEL I Grafik & Web Tasarım, Sosyal Medya Uzmanı, SEO


Köklü kurumsal markalara verdiğim kusursuz hizmetler dışında yeni kurulmuş veya büyüme aşamasındaki firmalar için de sunduğum marka danışmanlık ve kurumsal kimlik çalışmalarıyla firmaların büyümelerini sağlayarak markalarını büyütüyorum. Müşterilerimiz itici gücümüzdür, onlar için en üstün değerleri yaratırız. İş ahlakı ve dürüst çalışma ilkelerinden taviz vermeyiz. Topluma ve ekonomiye katma değer sağlarız. Tek standardımız MÜKEMMELLİK'tir.

Anahtar kelimeler : grafik tasarimweb tasarimsosyal medya yönetimi

https://vatancetinel.com.tr/

Vatan ÇETİNEL I Grafik & Web Tasarım, Sosyal Medya Uzmanı, SEO

10 Nisan 2019 Çarşamba

Solvent Boya | Dijital Baskı Makineleri, Boyalar, Kafa ve Yedek Parça



Dijital Baskı

Teknolojinin giderek gelişmesi ile dijital ortamda bulunan fotoğraf, resim gibi görsellerinizi veya metinleri çeşitli ürün ve malzemeler üzerine basılmasına dijital baskı denmektedir.

Dijital baskı çeşitli ürünlerin, materyallerin üzerine baskı yapmanızı sağlamaktadır ve birçok farklı yöntemden biri olan dijital baskı ile genel olarak küçük çaplı baskı işleri tercih edilmektedir. Dijital baskı makineleri ile bu işlemi kolaylıkla gerçekleştirerek sizlerde kolaylıkla dijital ortamda ki görsel ve metinleri ürünlerin ve çeşitli malzemelerin üzerine baskı yapabilirsiniz.
Dijital Baskının avantajları ise;
  •        Baskı yapılacak adet sayısı az ise,
  •        Çalışmalarınızda zaman sıkıntısı yaşıyorsanız,
  •        Zaman kaliteden daha önemliyse,
  •        Baskı hızı maliyetten daha önemli ise,

Dijital baskı sizin tercihiniz olmalıdır. Dijital baskı makineleri yedek parçaları ile sizlerde kolayca Solvent Boya aracılığı ile sahip olabilir ve destek alabilirsiniz.

Laminasyon

Laminasyon, ısı ve basınç yardımıyla birbirinden farklı yüzeylere çeşitli baskılama ve yapıştırma yöntemleri ile bir araya getirilmesi ve tek bir katman halinde kullanılması işlemi olarak geçen Laminasyon Makineleri ile günümüzde ki döşeme yüzeylerinde tavan kaplamalarında ya da birçok endüstriyel alanlarda katmanları bir araya getirebilirsiniz.
Baskı ve Baskı malzemeleri ile birlikte baskı makinelerinin en uygun fiyatlara ve en kaliteli hizmetler ile sizlerde hemen https://solventboya.com/ adresini tercih edin! Ve profesyonel ekibimizden bilgi alarak en doğru tercihlerle baskı hizmetlerimizden, baskı makinelerinden, baskı makineleri yedek parçalarından ve boyalardan en kaliteli şekilde yararlanabilir ve teknik destek alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler: Dijital Baskı MakineleriLaminasyon MakineleriEpson Dx7Dijital Baskı Yedek Parça2. El Uv Baskı Makinası



Solvent Boya | Dijital Baskı Makineleri, Boyalar, Kafa ve Yedek Parça

Çeşme Tente - Pergola Gölgelendirme Sistemleri


Çeşmede yıllardır yaptığı işlerle tanınan çeşmede tente firması yaptığı işlerle bilinen bi firmadır.
Yükselişinin en büyük sebebi işine kaliteli hizmet sunmaktır çeşme tente otomatik tente pergola mavzalli tente şeffaf branda kış bahçesi ve kurumsal firmalarla bilinen bir firmadır.
Kaliteden ödün vermeyen bir firmadır yaptıracağınız işlerle uzman ekibiyle size öneriler sunmaktadır var kullanılmış malzemelerin 5 yıl servis garanti kapsaması içerisinde Çalışmaktadır
Tente Mafsal kelime itibariyle birbirine eklenmiş parçaların farklı eksenlerde dönmesini sağlayan bağlantı parçasıdır. Kullanım amacına göre değişiklik gösteren Mafsal sistemi sabit parçalara göre hareketli yapısı nedeniyle parçanın tahrik olmasını ve hareketli bölgelerin dönüş ve kaydırma hareketlerinde kırılma, çatlama ve diğer tüm hasarlara karşı dayanıklıdır. 
Mafsallı Tente Sistemleri geniş bir kullanım alanına sahiptir. Kafe Restaurant, bahçe, havuz, alışveriş merkezleri vb. yüzlerce alanda kullanılabilirliği ile diğer tente modellerine göre daha çok tercih edilmektedir. Mafsallı Tente sistemin uygulanacağı alan en az 1.85mt ve en fazla 3.5mt genişliğinde olabilir. Mafsal sisteminin açılım boyu tente uzunluğuna bağlı olarak değişkenlik gösterebilmesi nedeniyle bu oran değişmektedir.  
Mafsallı tente yapısı gereği eklemlerden oluşmaktadır. Tentenin çalışma prensibi vücudumuzdaki dirsek'in çalışma şekline benzerdir. 
Hareketli kolların içe ve dışa doğru açılmasıyla çalışan bu sistemler uygun bir ortamda kurulum yapıldığı takdirde hareketli kollar 350cm'e kadar açılarak yaklaşık 20m2 alana sahip tente oluşturulabilir.




Çeşme Tente - Pergola Gölgelendirme Sistemleri

7 Nisan 2019 Pazar

Koç Yaşam | Özel Lüks Ankara Kız Öğrenci Yurdu | Yeni Nesil Kız Öğrenci Yaşam Merkezi



Koç Yaşam Ankara En iyi Kız Öğrenci Yurdu olarak öğrencilerin yaşam kalitelerini ve verimliliğini arttıran birçok hizmeti tasarlıyor, yönetiyor ve sunuyoruz.

İnsana değer veriyor, hayaller kuruyor, bu hayalleri hayata geçirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Ankara en iyi kız yurtları kategorisinde yüksek yaşam standartları ve  kalitesiyle hizmetinizdedir.

http://www.kocyasam.com.tr/

Koç Yaşam | Özel Lüks Ankara Kız Öğrenci Yurdu | Yeni Nesil Kız Öğrenci Yaşam Merkezi

RayModül | Giyinme Odası | Ray Dolap | Sürgülü Dolap



RayModül firmamız, Ray DolapGiyinme OdasıSürgülü Dolap, Mutfak, Genç Odası, Tv Ünitesi Proje tasarım ve imalat hizmetleri vermektedir.Uzman ekiplerimiz ile size yeni,fonksiyonel yaşam alanları oluşturmayı hedef edindik.

Bunu yaparken sizlere daima mükemmeli sunmak başlıca hedeflerimizdendir. günümüz, çağdaş tasarım ve uygulamalarından, daha da ötesini sunmayı ilke edindik, sizleri hayalinizdeki mekanlara ulaştırmak için RayModül ekibi olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.


https://www.raymodul.com/

RayModül | Giyinme Odası | Ray Dolap | Sürgülü Dolap

DBM - Mobil uygulamalar, dijital pazarlama eğitimi, eğitici videolar, blog, teknoloji haberler


Dijital pazarlama, growth hacking ve teknoloji ile ilgili haberler, bilgiler ve videolar içeren yepyeni bir blog. Kendinizi geliştirmek istiyorsanız, bu bloğu mutlaka takip edin. 

Anahtar kelime; Dijital pazarlamawebsitesi ve blog nasıl kurulur, facebook ve instagram reklamları, google ads reklamları, wordpress kurulumu, sosyal medya yönetimi


https://www.digitalbusinessandmarketing.com/

DBM - Mobil uygulamalar, dijital pazarlama eğitimi, eğitici videolar, blog, teknoloji haberler

3 Nisan 2019 Çarşamba

Zeymeran Gıft - Türkiyenin Yeni Minik Alışveriş Sitesi


Zeymeran ile sizlerde en kaliteli ve en farklı modeller ile saat çeşitlerine, gözlüklere, bilekliklere en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

Türkiye’nin en yeni minik alışveriş sitesi olarak ortaya çıkan sitemiz ile sizlere kaliteli hizmeti en uygun fiyata sağlamaktan çok memnunuz.

Sizlerde sitemiz üzerinden ;

Kadın SaatleriBileklik Modelleri, Ayna, Atkı – Bere, Çanta Cüzdan, Eldiven, Kombinlere, Saç Aksesuarlarına, Yüzük modellerine ve birden fazla ürünü bulabilirsiniz.

Aynı şekilde erkekler ve çocuklar içinde birden fazla kategori üzerinden hizmet veren sitemiz ile lux saat modelleri ve havalı gösteren ürünlere uygun fiyata sahip olun!

Hemen https://zeymeran.com adresini ziyaret ederek sizlerde bu imkanlardan faydalanabilir ve ucuza kaliteli alışverişin tadını çıkartabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler : Erkek Saat ModelleriÇocuk Saatleri


Zeymeran Gıft - Türkiyenin Yeni Minik Alışveriş Sitesi

Stilini Kafana Tak


İmajınızı kafamıza takıyoruz. İyi görünmenizi kafamıza takıyoruz. Kış aylarında üşümemenizi kafamıza takıyoruz. Yaz aylarında güneşten korunmanızı kafamıza, Renkleri kafamıza takıyoruz. Sizin için üretmeyi kafamıza takıyoruz. Size doğru fiyatta satış yapabilmeyi kafamıza takıyoruz. Sağlığınıza zarar vermeyecek ürünleri geliştirmeye kafamızı takıyoruz. En önemlisi kafanıza ne taktığınızı kafamıza takıyoruz, Neleri kafamıza takmıyoruz, tabi ki dertleri, tasaları, karamsar düşünceleri kafamıza takmıyoruz, Pozitif düşünüyoruz, gülümsüyoruz, Size de tavsiyemiz, ürünlerimizden başka hiçbir şeyi kafanıza takmayın. 

Anahtar Kelimeler ; Şapka, Şal, Çanta

https://www.kafanizatakin.com


Stilini Kafana Tak

2 Nisan 2019 Salı

Öncü Spor - Halı Saha Yapımı - Sentetik Çim - Akrilik Zemin Kaplama



Öncü Spor ve Spor Ekipmanları

Öncü Spor ve Spor Ekipmanları olarak 2017 yılında başladığımız hizmetlerimize geçmişten gelen tecrübe ve bilgilerimizi katarak spor sektöründe ve inşaat sektöründe kaliteli, güvenli hizmet ve güler yüzlü mutlu müşteri anlayışı ile sektörde hizmet vermekteyiz. Altyapı ve üst yapı hizmetlerimizle işinde uzman ve yetkin ekip arkadaşlarımız ile kısa süre içerisinde referanslarımızla dünya çapında tanınan bir marka olmayı başardık. Sektöründe ÖNCÜ sloganıyla sektöre öncülük etmekten mutluluk ve gurur duymaktayız.

Spor üzerine hizmetlerimizde Spor zemin kaplamaları, spor ekipmanları alanında tüm gelişmeleri ve teknolojiyi en iyi şekilde sizlere sunmaktayız. Müşterilerimizin isteklerine ve ihtiyaçlarına en iyi şekilde en uygun fiyata ekonomik ve uzun ömürlü hizmetlerimizle en kaliteli şekilde hizmet vererek Öncü Spor Zemin Kaplamaları ve Spor Ekipmanlarının farkını göstermekteyiz. Ürünlerimizin ve üretimini yaptığımız tüm ürünlerimiz TS, FİFA ve ITF standartlarına uygundur.

Halı Saha Yapımı

Uzman ve deneyimli kadromuzla halı saha yapımı konusunda en kaliteli şekilde halı saha inşa ediyoruz. Açık halı saha yapımı, kapalı halı saha yapımı, halı saha maliyeti ve halı saha fiyatları gibi konularda tamamen işinde uzman ve tecrübeli personelimiz ile tarafınıza en ince detaya kadar bilgi ve hizmet sağlamaktayız.

Akrilik Zemin

Kullanım amacına bağlı olarak muhtelif reçine ve sentetik dolgularla küçük ve geniş alanlara özel olarak tasarlanarak açık ve kapalı alanlarda estetik, dekoratif, kaydırmak ve sağlıklı bir zemin kaplama malzemesi olan Akirlik zemin asfalt veya tercih olarak özel primer astar ile beton zemin üzerine 2-3 mm kalınlıkta uygulanmaktadır. Profesyonel ekibimiz ile sizlerde hemen bilgi alabilirsiniz.

Sentetik Çim

Sentetik Çim doğal çim yerine alternatif olarak üretilmiş olan ve zeminleri kaplamada kullanılan üründür. Doğal çim gibi bakıma, biçme, gübreleme ve hizmet konusundan tasarruf etmek için daha çok tercih edilmektedir. Sentetik çim genel olarak halı sahalarda, yürüş ve koşu yollarında, balkon zeminlerine estetik ve tasarım katma amacıyla tercih edilmektedir.

Sizlerde hemen Öncü Spor sitemizi ziyaret ederek ihtiyacınız olan spor ekipmanları ile ilgili tüm ürünleri bulabilirsiniz. Halı sahanıza, kapalı spor salonunuza, tenis sahanıza, tribünlerinize ve tüm spor alanlarınız için tüm ihtiyaçlarınızı www.oncuspor.com adresinden en uygun fiyata ve profesyonel destek alarak sağlayabilirsiniz.

Hemen bilgi almak için: 0224 999 5731 numaralı telefonu arayarak ve https://www.oncuspor.com/ adresimizi ziyaret ederek sizlerde en kaliteli hizmeti en uygun fiyata alın.

Öncü Spor  - Halı Saha Yapımı - Sentetik Çim - Akrilik Zemin Kaplama